Spatzioo

SPATZIOO este o platformă cu ajutorul căreia se pot închiria, vinde și administrează mai multe proprietăți rezidențiale sau comerciale.

Partenerii noștrii de la SPATZIOO aveau nevoie ca modul în care se prezintă platforma lor să reflecte în totalitate profesionalismul din mediul offline și care să îi ajute să își îndeplinească obiectivul în afaceri, motiv pentru care au apelat la serviciile noastre. Întrucât ideea lor de a deține un website care să reducă procesul de închirere la un singur click ne-a plăcut nespus de mult, am decis să acceptăm provocarea lor!

Magic 5 a dezvoltat de la zero pentru SPATZIOO o platformă web eficientă și ușor de utilizat, cu ajutorul căreia pot pune la dispoziția clienților ofertele imobiliare din cadrul ansamblurilor rezidențiale pe care aceștia le administrează, ele pot fi vizualizate rapid, întrucât pot fi filtrate în funcție de caracteristicile și preferințele utilizatorilor.

Mai mult de atât, ne-am asigurat că platforma este rapidă la încărcare și este excelent optimizată din punct de vedere SEO. Totodată, această beneficiază de CSM-ul nostru custom, dedicat clienților noștrii premium și de un design unic și adecvat afacerii lor.

Dacă ești curios să vezi cum trebuie să arate și să funcționeze un site web bun, te invităm să accesezi următorul link: https://spatzioo.ro/ .

Detalii Proiect