Banner Personalizat

dinamic-atipic.png

Ai nevoie de un banner. Sunt peste tot; pe website-uri, pe străzi, pe paginile de social media și chiar în semnăturile de email. Nu mai zicem de cele de pe pliantele care ajung de unele singure la tine în cutia poștală (apropos, cum se face că tot timpul e plină cutia poștală de publicitate?) că probabil îți sare muștarul și nu suntem siguri că ai micii de la Tradiții Românești la îndemână. Astea fiind lămurite, tu ce fel de banner vrei să folosești și unde? Nu de alta, dar te putem ajuta.

imagine de fundal pentru un site personalizat
realizare audit seo complet
Website de top
logo-uri profesionale

Forma geomentrică iregulată numită

Banner Personalizat
și dreptunghi, dar și pătrat

Bannerul, această invenție umană demnă de laudele lui Odin sau de pomenirea în cărțile sfinte. Bannerul, modalitatea simplă și, în același timp, eficientă de a livra un mesaj concis, amuzant sau chiar înfricoșător (a se vedea blocurile pline de fisuri și hemoroizi). Bannerul este probabil unul dintre cele mai cunoscute și eficiente instrumente de marketing atât online cât și offline și fix acesta este motivul pentru care, dacă ești serios în business, ai nevoie de un furnizor constant de bannere personalizate, iar noi, ce să vezi, fix cu asta ne ocupăm. Nu suntem traficanți ca alții de-i știm noi pe net, ci suntem chiar producătorii. Avem și laboaratoare, dar și linii de distribuție de bannere...personalizate.

Fabrica de bannere personalizate

Știai că o bună bucată din activitatea noastră se referă strict la bannere? Fie că sunt statice, fie că sunt dinamice, fie că avem nevoie de ele într-un slider, capăt de pagină sau element de rupere vizuală, ori pentru vreun eveniment mare pe Facebook, bannerele fac parte din viața noastră precum îndulcitorul de la cafea.

Cum ziceam adineauri, am realizat, de-a lungul timpului, atât de multe bannere încă suntem convinși că am atins aproape un record mondial pentru combiantiile de culori și poze pe care le-am realizat deja. Printre preferatele noastre sunt coperțile de pagini de Facebook, dar mai ales bannerele cu urări de paște și Crăciun. Ne plac atât de mult, încă le visăm chiar și prin Iunie-Iulie.

Așadar și prin urmare, dacă vrei un banner mare, nu mai stă pe gânduri și dă-ne repede de veste căm de regulă, avem un număr limitat de pixeli pe care-i putem manipula într-o singură zi (ăștia's precum maimuțele...e greu până când se prind că împreună au putere și se revoltă... la pixeli ne referim)

Ai ajuns la secțiunea magică

Acum știm sigur că vrei un
banner personalizat

Așa că întrebarea cea mai firească este: "cu ce să fie?" Îl facem simplu, vegan, sau punem de toate și la final dăm cadou și un dicarbcalm. Vrei să vorbească cu doamnele sau cu domnii? Știm să facem și bannere pe care nu scrie nimic, însă de pe care poți citi extrem de multe. Tot ceea ce trebuie să faci tu pentru a te convinge de asta este să ne dai un semn (evident). Nu, nu d-ăla din trafic când îți taie Andu calea, ci din acela prin formularul de contact de mai jos.

Colorat să fie deci!

imagine abstracta si personalizata
servicii de optimizare seo pentru motoarele de cautare
Website de top
logo-uri profesionale

Îți desenăm un banner de să te vadă toți!

Dar să nu fie mai înalt de 30 de metri, că aceea e înălțimea maxima la
care am lucrat noi până acum!

web design world wide

Completează formularul de contact

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că Banner Personalizat este soluția pentru tine