Social Media Marketing

MAGIC5.png

A.k.a. "cum să faci bani în locurile în care oamenii se văd virtual pentru a socializa".  Este atât de fierbinte subiectul „Social Media Marketing”, încât s-au apucat scriitorii de letopisețe să cearnă rânduri și rânduri despre el. Toată lumea, de la tanti Tanța și până la colegul lui Vasile de la Brabule, vorbește astăzi despre Social Media Marketing și despre cum să faci bani în social media. Ce este cel mai tare e că toți încep cu: "Vrei mai mulți clienți?" - Nah, evident că nu vreau că doar nu am ce face cu ei...lol

In Meta we trust

Socializează până
se distrează

Eșți pe Facebook (ups, Meta)? Ai văzut și tu avalanșa de "marketing perfect" care inundă zilele acestea toate platformele, nu doar pe cea cu semnul infintului? Vrei să răzbați și să ajungi mai repede la oameni, să creezi o comunitate care să țină cu tine? Ei bine, avem două vești:
1. Nu mai este ușor organica vorbind.
2. Este ușor dacă nu cauți doar beneficiul material și conștientizezi că Social Media Marketing-ul, în primul rând, trebuie să fie SOCIAL, adică pe socializare cum ar zice Socrate. Dacă punctul doi ți-a ciupit coarda aceea sensibilă, atunci citește mai jos că mai avem vreo trei vorbe despre subiect.

grafica digitala profesionala
realizare audit seo complet
Website de top
logo-uri profesionale

Social Media Marketing -  Procesul nostru

Pe scurt, pe pași, cam asta facem noi în social media.
Prima și prima dată trebuie să ne cunoaștem. Venim la tine acasă, îți mâncăm din frigider și ne punem în locul tău. Serios acum, chiar venim și muncim pentru tine câteva ore dacă ne lași. După ce am înțeles cu exactitate ce te motivează și cine ești, începem să deslușim nuanțele. Mai apoi, mergem în social media și facem un test de șoc: câteva postări, o reclamă-două, o interacțiune aici și alta dincolo.
Ne punem la treaba toate principiile și cunoștințele și vedem repede ce face click și ce nu.

După ce avem  direcție, intrăm "în pâine" cum s-ar zice și îți arătăm strategia noastră pentru că tu să strălucești ca o Miss de la Balul Bobocilor.

PeSeu: la partea cu mâncatul din frigider, muncă pentru tine și testul șoc este posibil să nu vrem să ne dai bani, deci poți să ne dai un mesaj fără frică dacă ți-ai imaginat și tu că șnițelele acelea erau cam de mult în frigider.

background personalizat
servicii de promovare google
Website de top
logo-uri profesionale

Fapte, nu vorbe goale

Viitorul tău,
succesul nostru

Nu, nu lucrăm pe "baza de comision" decât în circumnstanța în care tu îți asumi resursele pe care noi le impunem, iar asta este destul de complicat. Ce putem face, însă, este să ne imaginăm o lume mai frumoasă, compusă doar din clienții noștri fericiți în care toată comunicarea în social media are sens și are logică.

Vrem mai multe pisici frumoase și mai puține pisicuțe din '90 pe Insta și pentru asta suntem dispuși la multe. Tot ceea ce trebuie tu să faci este să cauți porumbelul călător și să-l trimiți la noi.

Tu câștigi timp, iar noi facem social media

Fix așa cum ne place și cum ți se potrivește. Hai să ne cunoaștem!