Creare site de prezentare

heromg1.webp

Ești în căutarea unei firme care să poată să îți creeze viitoarea imagine online? Ai nevoie de un site de prezentare unic, rapid la încărcare și care să nu fie ca toate celelalte? Conștientizezi că motoarele de căutare îi favorizează pe cei care pun preț pe site-ul lor de prezentare și care fac eforturi pentru a avea cea mai bună versiune a lui? Dacă ai răspuns cu "da", citește mai jos!

grafica digitala profesionala
site unicat cu grafica personalizata
Website de top
logo-uri profesionale

Tu cum arăți?

Creare site de prezentare
pentru orice firmă, MICĂ - FOARTE mare!!!

De ce ai nevoie de un site de prezentare? Din motive lesne de înțeles: ca să te găsească lumea. Practic, vei putea să le spui tuturor despre lucrurile minunate pe care le faci în afacerea ta tot timpul, fără întrerupere și într-un mod estetic deosebit. Deși umblă un mit cum că site-urile de prezentare pentru companii sunt cele mai ușor de dezvoltat, noi nu credem acest lucru.

Cu toate că tehnic este mai greu să dezvolți funcționalități pentru magazine online sau platforme online, când vine vorba de un site de prezentare, trebuie să surprinzi și să interpretezi vizual toată esența unei afaceri care nu îți aparține. E ca și cum te-ai duce la Principal Auto să cumperi o baterie pentru alticineva, știind doar marca de mașină. Nu anul, nu motorizarea. Ușor, nu?

Site de prezentare - Procesul nostru

Dacă ai ajuns aici cu lectură, în primul rând îți mulțumim. Credem că ești în căutarea celor care să îți dezvoltă viitorul site de prezentare și ți-ai dori ca de această muncă minuțioasă să se ocupe cineva care să  poată să și livreze ceea ce îți dorești, nu? Ei bine, iată cum lucrăm noi (poate te convingem):

Pasul 1: ne auzim la telefon, ne scriem mailuri, ne vedem pe Zoom sau în globul de cristal. În timpul acestei întâlniri, noi punem întrebări și decidem împreună cu tine care este cea mai bună abordare pentru site-ul tău de prezentare.

Pasul 2: Îți facem oferta financiară și îți propunem un calendar al activităților.

Pasul 3: Ne apucăm și desenăm. Da, desenăm. Poate o facem digital într-un program specializat, cu pixul pe hârtie sau chiar cu vopsea lavabilă de la Painstar. Ideea este că o să îți punem la dispoziție o imagine foarte asemănătoare cu ceea ce vei primi.

Pasul 4: Implementăm zona de backend și implementăm ceea ce vizual am agreat.

Pasul 5: Facem totul pachet, punem site-ul la tine pe server, facem optimizările de viteză, SEO și sărbătorim. În linii mari, cam asta presupune realizarea unui site de prezentare.

Există însă și metode mai simple, folosite de colegii de breaslă, în care pașii sunt mai puțini deoarece ei nu au de scris cod, ci de dat click ca să activeze și dezactiveze plugin-uri. Am scris această ultima propoziție nu într-un mod care se vrea tendențios, ci doar ca să subliniem faptul că la noi s-ar putea să dureze cu 5 zile mai mult, dar la final vei primi de 5 ori mai multă calitate.

Site-ul tău, pasiunea noastră

Cartea ta de vizită
disponibilă tot timpul

Credem că ai o pasiune pentru citit, așa-i? Nu de alta, dar lumea nu prea ajunge prin aceste părți ale site-urilor și fix de asta ne-am specializat ca, în site-urile de prezentare create de noi, să atragem atenția cât de repede se poate. Folosim principii d'alea plictisitoare precum 'axa durere-plăcere' sau Legea lui Fitts și o facem pentru că ne plac clienții care sunt atât de fericiți, încât ne dau de muncă tot timpul.

Dacă și tu vrei să ne dai de lucru tot timpul, completează formularul de contact și revenim la tine cât ai zice "87% dintre utilizatorii de internet nu trec de primele trei secțiuni ale unei pagini web niciodată"

imagine de fundal pentru un site personalizat
website de prezentare personalizat
Website de top
logo-uri profesionale
web design world wide

Site-ul tău de prezentare

E la mai puțin de 10 click-uri distanță. Ne-ar onora să ne umpli inbox-ul!