On Page SEO

seoonsite.webp

On Page SEO - sau cum să ajungi în primele poziții în motoarele de căutare fără a face nimic altceva decât a avea un website foarte bine pus la punct. Vrei să afli aproape totul despre cum am reușit, cu efort minim, să aducem pe prima pagină Google website-uri, fără a avea nevoie de mai mult decât câteva ajustări la website? Ai ajuns cu bine. Citește mai departe.

imagine pentru servicii de webdesign si seo
site unicat cu grafica personalizata
Website de top
logo-uri profesionale

Câte case, atâtea obiceiuri

Cum să ajungi în top
cu On Page SEO

Din experiență, îți spunem că există șanse foarte mari că website-ul tău să nu aibă o optimizare corectă din punct de vedere SEO On Site - On Page SEO. Nu pentru că cei care l-au dezvoltat nu și-au făcut treaba bine, ci pentru că acest concept este dependent de foarte multe elemente aflate în mișcare (cod scris corect, CMS custom dacă se poate, metadata, specificațiile serverului, nivelul de intensitate a soarelui).

Este plin internetul atât de tutoriale specifice despre cum să faci SEO On Site, dar și de foarte mulți experți. Recomandarea noastră este să apelezi la experți când vine vorba de această optimizare și nu pentru că am avea noi ceva de câștigat din asta, dar,după cum ziceam anterior, procesul este unul destul de migălos și pretențios. Vestea bună este că, la acest capitol, conaționalii noștri se pricep extrem de bine (și nu, nu glumim). Dacă vrei să afli ce putem face pentru tine din punct de vedere al optimizării On Page SEO citește mai departe.

La ce îți folosește On Page SEO (sau SEO On Site)?

1. Optimizarea pozelor. Este deja cunoscut faptul că o dimensionare necorespunzătoare a pozelor și folosirea unor extensii învechite sau nepotrivite pentru web vor cauza o încărcare mai lentă a paginilor web. Procesul de SEO On Page rezolvă această sincopă.

2. Optimizarea textelor. Textele tale trebuie să fie unice, să aibă logică și, în același timp, să aibă sens pentru cei care le citesc. De asemenea, ele trebuie să fie ordonate și dispersate într-o manieră în care să fie ușor de urmărit. Textele unui site sunt printre primele care pot să fie optimizate cu ușurință având un impact destul de mare în rata de succes a procesului de On Page SEO.

3. Viteza de încărcare a site-ului. Din nefericie, foarte mulți propietari de site-uri decid să mergă pe calea "ifetină" a dezvoltării unui website și aleg să folosească CMS-uri de tip WordPress sau Joomla care fie au nevoie de multe plugin-uri pentru a funcționa corect, fie au nevoie de foarte mult "hard coding". Ambele îngreunează viteza de încărcare a unui site. Există însă și optimizări care se pot face pentru a crește viteza de încărcare a acestor website-uri, însă, de regulă și din experiență, știm că aceasta este o soluție temporară pe termen mediu-scurt. Un website custom nu are aceaste probleme.
Îți poți verifica viteza de încărcare a website-ului tău făcând click aici sau aici.

4. Hostingul. Precum în cazul CMS-urilor, din păcate foarte multe website-uri beneficiază de abonamente de hosting ieftine care nu dispun de prea multe resurse. Pentru o calitate mai bună a hostingului, te poți adresa companiei tale de hosting pentru că din experiență știm că toate aceste companii îți pot oferi un upgrade de resurse. Bineînțeles, contracost.

5. Meta data, alt tags și alte filozofii tehnice. Adevărul este că ar fi nevoie de încă zece pagini ca aceasta pentru a acoperi în detaliu tot ceea ce înseamnă optimizarea SEO On Page. Avem, însă, o secțiune dedicată de blog unde postam cât de des putem tips&tricks, astfel încât să îți poți menține website-ul la cele mai bune cote de optimizare SEO.

Facem SEO să zbârnăie

Tu pe primul loc,
SEO face tot

Noi știm cine suntem și ce putem să facem din punct de vedere SEO. Nu deținem adevărul absolut și, de regulă, nimeni nu îl deține în materie de SEO. Dacă te putem ajuta? Sigur că da! 

Întrebarea este dacă ai timp, răbdare și resurse ca să ajungi acolo unde meriți să ajungi.
Vezi tu, procesele de optimizare SEO sunt ca și curele de sălbire combinate cu mersul la sală. Îți fac foarte mult bine, dar ai nevoie de disciplină și consecvență. Noi le avem pe ambele și credem că știm cum să le transferăm și la tine în tolba cu abilități magice.
Intră în contact cu noi și promitem să dăm din casă tot ce știm.

grafica digitala profesionala
campanie de marketing online
Website de top
logo-uri profesionale

Proiectul tău devine realitate

Nu ezita să ne scrii dacă dorești să colaborăm, sau poate doar să ne saluți.

web design world wide

ON Page SEO

Ești tehnic, aaa? On Page SEO este soluția pe care o cauți și noi știm exact ce avem de făcut. Hai să probezi!