Servicii SEO Off Page

heromg7.webp

Noi suntem magicienii experți în optimizarea website-urilor pentru motoarele de căutare. Ne-am propus să facem tot posibilul ca site-ul tău web să urce și să rămână pe prima pagină, folosind tehnicile de SEO Off Page.

web design personalizat
web design special
Website de top
logo-uri profesionale

Crește-ți autoritatea domeniului cu

Serviciile SEO Off Page

Pentru a ajunge pe prima pagină Google, pe lângă optimizările de tip On Page, website-ul tău trebuie să devină cunoscut în nișa din care face parte. De aici, intervine magia pentru că SEO Off Page reprezintă acțiuni întreprinse extern unui site, ce pot avea un impact impresionant asupra rezultatelor motorului de căutare.

Noi suntem magicienii experți în optimizarea motoarelor de căutare și vom face tot posibilul ca domeniul tău să primească doar backlink-uri de calitate, de la website-uri cu un Domain Authority (DA) ridicat.

SEO Off Page este cheia către tărâmul online

Mediul online este un tărâm magic extrem de populat, unde o mulțime de magicieni aleg să-și aducă afacerile din mediul offline, un teritoriu îndepărtat. Accesul la acest tărâm magic se face printr-un portal numit „motor de căutare”.

De cele mai multe ori, magicienii aleg cel mai cunoscut portal, Google, pentru a ajunge în mediul online. De ce fac asta? Pentru că acesta este păzit de temutul dragon, algoritmul Google, care suflă flăcări peste toate domeniile web care nu sunt corect optimizate din punct de vedere SEO.

Nu-ți face griji, noi îl cunoaștem pe acest dragon de când era doar un ou. Pe atunci, portalul Google era foarte vulnerabil, iar magicienii cu pălăriile negre pătrundeau în lumea online cu cele mai înșelătoare tehnici de Off Page SEO, ca de exemplu spam-ul.

Pe măsură ce se dezvolta, dragonul menit să apere intrarea în tărâmul online devenea din ce în ce mai puternic și perspicace. Acum, pentru a trece cu bine de acest portal și pentru ca domeniul tău să se regăsească pe prima pagină Google, în traistă trebuie să ai poțiuni magice elementare, fabricate în bârlogul Magic 5. Două dintre acestea sunt Backlink-urile de calitate și Social Buzz-ul.

De ce contează atât de mult

Backlink-urile și autoritatea domeniului

Algoritmul Google, dragonul de care îți povesteam mai sus, acordă o atenție deosebită tuturor link-urilor care fac legătura între website-ul tău și alte site-uri web. De aceea am spus că sunt importante acele sticluțe magice cu backlink-uri pe care le făurim în bârlogul Magic 5. Altfel spus, cu ajutorul unui backlink de calitate, autoritatea domeniului tău va crește, iar algoritmul Google va înțelege acest lucru și te va plasa mai sus în lista rezultatelor Google. Autoritatea unui domeniu (DA-ul) este cea care îi indică motorului de căutare informații prețioase despre website-ul tău, reflectând cât de cunoscut ești în nișa din care faci parte.

Dacă tu consideri că website-ul tău are nevoie să devină cunoscut și să ajungă domeniu important în mediul online, optimizările SEO Off Page sunt pentru tine.

seo backlinking si domain authority
Website de top
logo-uri profesionale

Proiectul tău devine realitate

Nu ezita să ne scrii dacă dorești să colaborăm, sau poate doar să ne saluți.

web design world wide

SEO Off page cu DA mare

Link-uri, link-uri și iarăși link-uri. Dă-ne link-ul către website-ul tău și îți spunem noi de unde ar trebui să primească niște juice din acela cu DA mare.