Marketing Online

marketing-onlie-bg.webp

Așa-i că ai ajuns aici în căutare de o rețeta magică care să îți rezolve problema volumului de vizitatori pe site? Sau ești aici pentru că ai auzit de "Awareness", "ROI" sau "ROAS" și habar nu ai ce sunt și cu ce se mănâncă? Indiferent de motivul sau cauza pentru care ai aterizat la noi pe site (și bine ai făcut), noi suntem o mână de oameni despre care alții spun că suntem specialiști în Marketing online. Bine, nu doar oamenii zic asta, ci și rezultatele pe care le-am generat pentru ei.

imagine de fundal pentru un site personalizat
un boost de performanta On page SEO
Website de top
logo-uri profesionale

Te aducem in fața lumii

Prin Marketing Online
autentic

Vrem să te cunoaștem ca să putem să comunicăm nu în locul tău, ci pentru tine și afacerea ta. Trăim pentru a aduce cât mai multă plus valoare în viață celor care ne-au ales. Suntem atât de avizi de a face magie online încât ne petrecem mai tot timpul fie învățând, fie implementând ceea ce am învățat.

Îți oferim servicii complete de Marketing Online, servicii care mai de care mai performante precum: Social Media Manangement, Google Ads, FaceBook Ads, LinkedIn Ads, campanii video sau de awareness, grafică customizată și cam tot ceea ce ține de marketingul online. Experiența noastră? Facem Social Media Management de pe vremea când nici măcar nu exista denumirea.

Promovare Google

Știai că prin intermediul promovării prin Google poți să ajungi super repede și relativ ieftin la potențialii clienți? Evident că știai! Toată lumea vorbește despre asta, însă nimeni nu o face ca noi. 
Te putem pune pe prima pagină cât vei zice "marketing"

Social Media Marketing

Vrei să comunici bine și concret? Aici suntem! Ne ocupăm de a aduce autenticitatea în comunicare ta, fie că e ea corporatistă sau pietaristă. Avem pricipii solide de marketing și știm că rețelele de socializare există pentru a socializa, nu pentru a bombarda cu reclame, acesta fiind și motivul pentru care avem sucess...tot timpul.

Optimizare SEO

Pare redundant, însă optimizarea SEO este o metodă de Marketing Online. De ce? Pentru că, dacă își atinge scopul, te va ajuta la promovare și pentru că se întâmplă online (d'oah).  Nu pretindem că știm pe dinafară lista de cerințe a lui Google, însă sigur știm suficient de multe încât să te ducem pe poziția pe care o meriți.

Web Design

Surprinzător pentru unii, a avea un website înseamnă a avea un instrument de marketing extrem de eficient din punct de vedere costuri - randament. Acum, plecăm de la premisa că ai ajuns pe această pagină și deja știi cu ce ne ocupăm și nu mai are rost să reitaram că livrăm cele mai rapide și mai frumoase site-uri custom de la noi din portofoliu, nu?

Marketing pentru Zei

Îți dăm clickul
știm că-l vrei!

Dacă ar fi să rezumăm tot ceea ce poate să însemne marketing-ul online, am ajunge la concluzia că oamenii fac online pentru click-uri ceea ce fac în viață reală pentru iubire....adică tot. Am zis iubire deoarece ne refeream la dragoste, dar altă e ideea. Dacă în viață reală e complicat să ajungi tot timpul la ceea ce îți dorești, în online există soluții și oameni care crează aceste soluții. La finalul zilei este alegerea ta să alegi cea mai optimă cale pentru tine și este un motiv de bucurie că exstă astăzi atât de multe firme și profesioniști care să te poată ajuta cu tot ceea ce înseamnă marketingul online. Noi nu suntem unii dintre ei deoarece ne plac relațiile mai apropiate și, prin urmare, nu ajutăm cât ne place să ne integrăm și să facem parte. Așadar, dacă vrei colegi noi care să te viziteze rar însă cu scop și sens, aici suntem.

Formularul de contact de mai jos te va proiecta direct într-o conversație cu noi, fie că vrei, fie că vrei :)

grafica digitala profesionala
campanie de marketing online
Website de top
logo-uri profesionale
web design world wide

Marketing online de calitate!

Nu ezita să ne scrii dacă dorești să colaborăm, sau poate doar să ne saluți.