Servicii Copywriting- Redactare Conținut

heromg10.webp

De fiecare dată când un brand are nevoie de a comunica impecabil un subiect, apelează la formula magică, pretabilă audienței. De multe ori, alegerea cuvintelor potrivite reprezintă un liant sau din contră, un element de respingere pentru orice tip de comunicare. “Tonul face muzica”. Oferă o „linie melodică” de neegalat afacerii tale!

web design personalizat
web design special
Website de top
logo-uri profesionale

Conținutul tău nu are destul impact?

Folosește Jargonul Magicienilor

Orice website trebuie să aibă o identitate a sa. Trebuie să fie unic și să insipire încredere. Ei bine, bârlogul Magic 5 are un departament mai special, cu magicieni ce folosesc condeiul când doresc să adauge puțină magie și culoare peisajului. De asemenea, poțiunile magice fabricate de aceștia conțin cuvinte care, folosită conform unei formule magice, acestea pot transmite mesaje cu o semnificație prețioasă.

Tot ce trebuie să faci este să ne comunici ideile și valorile pe care vrei să le promovezi, iar noi le vom pune pe hârtie, realizând scrieri de articole, social media advertising, scriere conținut pentru paginile web etc.

Cuvântul potrivit la locul potrivit

De îndată ce utilizatorul ajunge pe website-ul tău, felul în care un text este scris va influența direct acțiunile viitoare ale acestuia. De exemplu, acesta poate să părăsească pagina instant pentru că titlul a fost doar o „capcană” și nu are legătură cu informațiile pe care conținutul le oferă. A doua variantă este când potențialul client găsește conținutul relevant și ușor de digerat, fiind, astfel, dispus să petreacă timp la tine pe site.

În același mod, o postare pe social media poate fi una de impact sau nu, în funcție de felul în care mesajul este transmis. Fii pe pace, indiferent că este informația este transmisă pentr-un articol, mesaj text, imagine sau videoclip, creierul nostru o va „procesa” cu ajutorul cuvintelor, pentru că legătura dintre gânduri și cuvinte este extrem de profundă, iar dacă gândești cu am dreptate sau nu, tot în cuvinte o faci.

Noi suntem echipa Magic 5 care se ocupă cu redactarea textului și ne-am propus să prezentăm ideea ta lumii întregi. Facem asta pe înțelesul tuturor, folosind o mulțime de analogii și metafore care să livreze informația sub forma unui text ușor de citit și de digerat, care să fie pe înțelesul tuturor.

 

Magicieni în redactarea textului

Servicii epice de copywriting

Așa cum un păiajen țese o pânză rezistență cu multe conexiuni, copywriting-ul creează texte ce, puse cap la cap, ajută afacerea ta să devină mai prosperă, exact ca o rețea web. Textele create trebuie să aibă un impact puternic asupra deciziei de cumpărare a unui potențial client, să fie corect scrise gramatical și să aibă doze mari de creativitate pentru a capta atenția publicului.

Așadar, acestea sunt servicii care cuprind postări de promovare și creativitate pentru social media, blog-uri, comunicate de presă, video-uri s.a.Aceste servicii de copywriting ajută considerabil afacerea ta pentru un succes în marketing-ul online.

seo backlinking si domain authority
Website de top
logo-uri profesionale

Proiectul tău devine realitate

Nu ezita să ne scrii dacă dorești să colaborăm, sau poate doar să ne saluți.

Copywrting fără AI

Nu de alta, dar ne place mult cum scriu colegele noastre. Scrie-le ca să îți scrie înapoi și te vei convinge. Parol!