Am dat interviu!

Suntem fericiți și încântați deoarece am avut ocazia să vorbim despre web design, Covid19 și alte aspecte ale vieții antreprenoriale pe blogul prietenilor de la Banca Transilvania.
Ne onorează invitația și mulțumim și pe această ocazie.

Tot articolul îl poți citi accesând Blogul Bancii Transilvania

Puterea comunității!

Restaurantele şi barurile au fost închise ca urmare a pandemiei de COVID-19. Această măsură, chiar dacă absolut necesară pentru împiedicarea răspândirii virusului, poate însemna faliment pentru restaurantele de familie, mai ales, cu atât mai mult cu cât nu se ştie pentru ce perioadă se va menţine această decizie impusă de starea de urgenţă decretată la nivel naţional. Marius Zinveliu, partenerul nostru de la MAGIC5, a gândit o modalitate de a ajuta restaurantele în această perioadă dificilă şi a creat domeniul www.facemnoi.ro.

Tot articolul îl poți citi accesând Prahova Economica

Prieteni, nu clienți!

Cum să-ţi transformi clienţii în prieteni? Povestea de succes a Magic5 din Ploieşti.

Magic5 este o firmă de design web din Ploieşti cu un portofoliu impresionant. Dincolo de toate, însă, sunt băieţii excepţionali care mă suportă pe mine (şi nu e puţin lucru, pentru că sunt praf pe zona asta) care vin mereu cu idei la propunerile mele şi care mi-au devenit prieteni în scurt timp. Ca să vă vorbesc despre ei trebuie să vă spun mai întâi câte ceva despre clienţii lor. O să vă spun despre mine, pentru că sunt clientul despre care ştiu cel mai mult.

Tot articolul îl poți citi accesând Prahova Economica

Am spus adevarul!

Dincolo de poveste Magic 5, pe care o puteţi citi AICI, Marius a dezvăluit câteva adevăruri pe care nu le ştiu mulţi dintre cei care  intentionează să îşi facă un site sau au impresia că doar un site, indiferent cât de bine ar fi făcut el, le poate dezvolta afacerea.

“Clienţii noştri, pe care noi îi numim colaboratori, au înţeles că un site bine făcut te poate ajuta în afacere, dar tot atât de bine te poate şi încurca. Din punctul meu de vedere poţi să faci business fără a avea un site. Chiar dacă există preconcepţia asta cumva indusă din industria din care fac parte şi eu, “Dacă nu eşti online, nu exişti”, nu e în totalitate adevărat. Poţi să faci afaceri şi fără să fii pe internet. În plus, sunt convins că în business ajută să fii mai aplecat spre interacţiunea umană cu clienţii tăi. Dacă mâine nu ai mai avea acces la internet, afacerea ta nu trebuie să pice. Pui mâna pe telefon şi îi suni pe toţi cei cu care ar trebui să interacţionezi pentru a-ţi păstra businessul. Desigur, nu e ideal să faci business fără a avea site, dar se poate!”, explică Marius Zinveliu.

Urmărește interview-ul video

Citește tot articolul pe Prahova Economica

Depășim criza financiară!

Restricţiile impuse de ordonanţele militare odată cu apariţia pandemiei de coronavirus nou au dat peste cap planurile tuturor antreprenorilor. Aşa cum era de aşteptat, pe cei nou veniţi pe piaţa i-a destabilizat serios, iar pe ceilalţi i-a făcut să caute soluţii pentru supravieţuire. Noi am stat de vorbă cu Marius Zinveliu, administratorul Magic 5, o  firmă de web design din Ploieşti, cu un portofoliu de clienţi impresionant, deşi activează în piaţa de profil de patru ani. El ne-a mărturisit atât modul în care a acţionat în această perioadă, cât şi analiza pe care a făcut-o acestei crize, analiză bazată pe propriile observaţii şi pe experienţa antreprenorială. 

Urmărește interview-ul video

Citește tot articolul pe Prahova Economică

Ce am învățat...

Ce m-au învăţat primii 4 ani de antreprenoriat

Partenerul nostru de la Magic 5, Marius Zinveliu, a sărbătorit, ieri, alături de colegii săi, împlinirea a patru ani de când a deschis atelierul de web design. Marius a făcut multe meserii la viaţa lui, iar când a decis să se lupte pentru propria firmă în care a cooptat mai mulţi prieteni să îl ajute avea tot felul de planuri şi speranţe pe care le are orice tânăr antreprenor la început de drum. Acum, după patru ani, Marius şi-a dat seama că multe nu au ieşit aşa cum îşi propusese pentru că nu a fost lăsat de legislaţie, de taxele şi impozitele apărute ca o avalanşă, şi că în general, pentru ca lucrurile să meargă bine cu orice pe lumea asta, este nevoie de mult timp şi răbdare. Pe blogul său, Marius a împărtăşit tuturor ce a învăţat el în aceşti patru ani. Noi le dorim băieţilor de la Magic 5 mult noroc în continuare şi la mulţi ani!

Citește întreg articolul pe Prahova Economică

 

Sărim in ajutor!

Cele mai multe şcoli din Ploieşti şi Prahova vor intra în scenariul galben al începutului de an şcolar, iar profesorii vor fi obligaţi să predea atât în clasă, cât şi pentru elevii rămaşi acasă. Şi pentru că sunt multe cadre didactice care au spus încă din  primăvară că au probleme în a accesa platformele, partenerii noştri de la Magic 5, s-au oferit să ajute gratuit orice dascăl care nu se pricepe la asta. 

“Nu este ideea noastră, ci a unui prieten, Sebastian Ştefan  care a postat următorul anunţ pe pagina sa de socializare:-Luni începe școala, iar în cazul în care cunoașteți PROFESORI care au nevoie de AJUTOR cu platformele online (Zoom, Classroom etc.) sunt dispus să ajut pe oricine întâmpină dificultăți absolut GRATUIT. Nici eu nu sunt expert, dar le-am folosit ca și student și pot să ajut acolo unde este nevoie. În loc să îi blamăm pe profesori pentru aceste situații dificile in care nu-și dorește nimeni sa ne aflăm, îi putem ajuta!

Citește întreg articolul pe Prahova Economică

 

Ți-l facem noi!

Proprietari de restaurante, agenți de turism, designeri, peisagiști sau chiar constructori, cu toții au ceva în comun: și-au făcut un site cu ajutorul specialiștilor de la Magic 5.

„Vrei un website? Ti-l facem noi!”, este sloganul prin care echipa Magic 5 descrie cel mai bine modul simplu în care colaborează cu toți clienții săi: dedicat și personalizat.

În plus, atitudinea pozitivă este cea care face diferența la Magic 5, iar asta contează foarte mult în relația pe care clienții o au cu programatorii.

Citește tot articolul pe Știri din Beclean