• Toate
  • Web Design
  • Marketing
  • SEO
What is SEO and How does it work?
10

What is SEO and How does it work?

What is SEO? SEO is a term in reference of “search engine optimization.” It is the process undertaken to fine tune your site to increase its visibility for relevance in SERP (Search Engine Results Pages e.g. on Bing and Google).

Web design customizat pentru MaxyGo
9

Web design customizat pentru MaxyGo

Am lansat site-ul MaxyGo.ro  Toată lumea știe cine este MaxyGo. Este practic imposibil să fi avut nevoie vreoadată de orice din domeniul asigurărilor și să nu te fi intersectat cumva cu MaxyGo.

Vrei un website?
8

Vrei un website?

Ți-l facem noi!  Proprietari de restaurante, agenți de turism, designeri, peisagiști sau chiar constructori, cu toții au ceva în comun: și-au făcut un site cu ajutorul specialiștilor de la Magic 5.  „Vrei un website? Ti-l facem noi!”, este sloganul prin c

Urare de sărbători
7

Urare de sărbători

Dimineața trebuie să fie acel moment de claritate în care energia ta este la maxim, ești lucid și iți începi ziua știind clar ce ai de făcut. Poate fi o definiţie dintr-un dicţionar ante-pandemic, dar nici nu mai știu de când nu mai mi-am început dimineaţa în acest mod. De obicei oscilez între două gânduri: să încep ziua cu o rugăciune sau cu un triplu-shot de esspreso garnisit cu un red-bull de 500 de ml. Pentru că pare că totul s-a schimbat în jurul meu: vremea și vremurile, traficul și idioţii, prețurile și competivitatea transformată în haiducie.

Un altfel de Paște
6

Un altfel de Paște

Dacă ai deschis articolul ăsta crezând că o să dai de o altă urare clișeică de Paște, o să rămâi profund dezamăgit. Dacă ai stat prin preajmă și ai ajuns să ne cunoști puțin, știi deja că scopul nostru e să aducem valoare oamenilor, așa că profităm de orice ocazie ca să facem asta. Și ce ocazie mai potrivită decât unul dintre cele mai semnificative momente din an?

Tipuri de promovare pentru site-urile web
5

Tipuri de promovare pentru site-urile web

Promovarea plătită poate fi definită ca orice formă de publicitate care implică plata pentru un anunț. Acestea pot include lucruri precum reclame pe rețelele sociale, reclame Google, reclame video, reclame banner, anunțuri text și multe altele.

Sfaturi de Copywriting - Content is King
4

Sfaturi de Copywriting - Content is King

Conținutul este vital când vine vorba de copywriting. Cu un conținut puternic și convingător, poți genera cu ușurință mai mult interes pentru articolul tău.
Conținutul va putea rezona cu publicul și, de asemenea, va putea atinge subiecte de care ei au nevoie, în cel mai bun mod posibil.
Îți voi oferi câteva sfaturi despre cum să scrii conținut mai bun, astfel încât abilitățile tale de redactare să aibă mai mult succes.

SEO Off-Page și generarea de trafic organic
3

SEO Off-Page și generarea de trafic organic

SEO Off-Page este procesul de optimizare a site-ului tău pentru a se poziționa bine în motoarele de căutare, iar acest lucru se poate realiza prin crearea de conținut, participarea pe site-uri de social media și în alte locuri de pe Internet.

Scurtă analiză de business
2

Scurtă analiză de business

Ce am învățat...  Ce m-au învăţat primii 4 ani de antreprenoriat Partenerul nostru de la Magic 5, Marius Zinveliu, a sărbătorit, ieri, alături de colegii săi, împlinirea a patru ani de când a deschis atelierul de web design. 

Povestea de succes a Magic 5 din Ploieşti
1

Povestea de succes a Magic 5 din Ploieşti

Cum să-ţi transformi clienţii în prieteni? Povestea de succes a Magic 5 așa cum e văzută ea prin ochii unui ziarist cu foarte mare experiență!