Programare, Marketing, Apps și SEO

Bine ai ajuns la noi în bârlog!
Cine suntem, ce facem, cum de facem ceea ce facem și mai ales de ce facem?
Află din rândurile de mai jos.

team-cover-box.png

Magicieni în 
Web Design, SEO și Marketing

Te invităm într-o scurtă incursiune în lumea unor minți care nu cred în limite sau basme în care eroul principal nu moare la final. Echilibrăm infintul și nu avem nevoie de pietre filozofale pentru a ne pune în operă magia online.

Noi suntem Magic 5 și aceasta este povestea noastră, cu tot cu dragoni!

Cosmin

Pixel High Priest

Cine a zis că nu există îmblânzitori de dragoni nu l-a cunoscut pe Cosmin. Într-o joi, prin 2017, când a tras prima linie de cod la Magic 5, și-a jurat că o să ajungă pe culmile traficului. Mai prolific decât Pablo Escobar și mai cu tupeu decât Salvatore Bonanno, Cosmin împarte linii în stânga și în dreapta de zici că-l doare’n php de lume, reguli și normalitate. Tocmai pentru că a ajuns să cunoască liniile atât de bine, codul lui este unul care se apropie de subiect de teză la mate info.

Teddy

Code Warlock

Pe lumea asta sunt două tipuri de programtori: programatorii înnăscuți să facă asta, programatorii care au învățat să facă asta și Teddy. Dacă programarea și web design-ul ar fi filme de-ale Hamsterului, atunci Teddy ar fi acest Ron Jeremy. A terminat conservatorul, îi plac manelele și cântecele de jale, are o echipă de 5 prieteni imaginari pe care-i ceartă aproape zilnic și scoate pixeli și soluții de acolo de unde alții se împotmolesc și nu vor să meargă mai departe.

Roluri: Full stack developer

Vlad

Black-belt Magician

Vlad este singurul om din lumea asta care așteaptă cu nerăbdare ultimul episod din Tânăr și neliniștit. Vlad codează atât de bine încât el nu mai poartă gleznele la vedere ci a trecut la next level și poartă șoarecul electronic și cu fir la vedere. Este îndrăgit de toate fanele Magic 5 deoarece semințele nu le scuipă pe jos, nu înjură în trafic și iubește cățelușii mici, pufoși, jucăuși și de rasă pură că țuica de prune epice.

Marius

Gandalf de rit nou

Umblă vorba-n târg că Marius s-a dus o singură dată la vot. A fost un moment epic deoarece „Maria, dragostea mea…” a pierdut. (L.O.L). Datorită unor cercetători americani (d’oah) care au făcut studii și au aflat că cu cât înjuri mai mult, cu atât ai idei mai crețe. Dacă vrei să afli cum poți folosi un castravete în conjuncție cu o linie de PHP ca să-ți iasă o campanie de marketing care să și vândă, atunci dă-i un mail lui Marius.

Roluri: Project Management, Sales, Marketing, B.I., Design

Andu

Dragon Trainer

Andu este fix genul de om pe care-l dai afară pe ușă și îți intră înapoi în casă pe geam. Martorii lui Iehova îl caută frecvent pentru a lua lecții de sales de la el. Se spune că el este de vină pentru tot PR-ul lui Ron Jeremy iar faptul că astăzi Tibi Ușeriu este mai cunoscut decât Chuck Norris se datorează faptului că acesta din urmă a uitat să-i plătească o factură lui Andu și acesta s-a supărat pe el. Încă nu i-a trecut.

Ciprian

Krystall Ball Breaker

Ce au în comun fotbalul cu bazele de date și cu structurile logice? Tot, dacă îl întrebi pe Ciprian. Dacă ai nevoie de cineva care să-ți importe produsu'n bază fără prea mult efort și fără scuipinol, pe el îl cauți și se rezolvă.

Dorian

Dungeon Keeper

Știai că a venit Popa la Ploiești să-l caute pentru că a auzit de la Uragan că este unul care te pune mai repede pe locul 1 în Goagal decât o face algoritmul de TikTok? Când s-au întâlnit, Popa i-a ținut o prelegere presărată de hatz-uri în timp ce Dorian al nostru l-a dat pe spate cu o schema(.org) din trei meta-uri și două optimizări în lighthouse. Întreaga filmare a evenimentului crunt se regăsește atât pe contul nostru de YouTube cât și pe cel de TikTok. Vizionare placută!

Cristi

Word Healer

Cristi este colegul nostru de la Ploiești, pasionat de tot ce are legătură cu estetica. Nu doar că el însuși ar putea să concureze la concursul "Mister Atalantida de pe lângă Bonțida", însă este extrem (cu XXX) de pasionat de tot ceea ce înseamnă cuvinte armonioase și articulate, cod d'ăla scris la liniuță și SEO care te face să apari chiar și acolo unde nu ar trebui.
E un soi de magician ieșit dintr-o relație furtunoasă între Aquaman și Dulăul de la Târgu' Ocna.

Marcela

Pixelator Extraordinaire

Marcela NU există în realitate. Sau există, dar nu am cunoscut-o noi. Prezența Marcelei pe această pagină este datorată faptului că, din când în când, câte un magician mai predă bagheta și decide să se reîntoarcă între pământeni. Unii o fac pentru că simt nevoia să copuleze, iar alții să populeze. Indiferent de motivele lor, noi îi păstram într-un glob de cristal (d'ala scump) și, drept urmare, am inventat-o pe Marcela care se ocupă de prezentarea giuvaierelor pe care ei le-au lăsat în urmă.

Fabian

Ads Magician

Dacă nu știi ce să faci cu un leu, te duci și îl cauți pe Fabian. Îmblânzitorul nostru de lei o să îl ia și o să îl pună la treabă silnică mai dihai ca un colonist francez scăpat din savană (aia africană, nu cea din comerț). Leul se va apucă după aceea să tragă tare în jug și, cât ai zice conversie, o să te trezești că se deschide robinetul cu vizitatori la tine pe site.
Vrei o reclamă plătită? De-i un semn lui Fabian că deja are tag-urile și pixelii pregătiți.

Claudiu

Dacă vrei să îți iasă cromoplatinul bine, sau să-ți între la fix titlul în meniu, atunci trebuie să vorbim cu Claudiu, Bine, el nu prea vorbește. Mai mult face decât să piardă timpul vorbind și bine face că face asta. Claudiu ne ajută să aducem ideile la realitate. El desenează până când și ultimul pixel se așează frumos unde îi este locul, pregătit să primească aplauzele auditoriului.
Știm că vrei să-ți deseneze ceva, așa că da-i cu mesajul!

Leo

Despre Leo se pot spune multe. Atât de multe, încât ar trebui să aibă un website propriu doar pentru cărțile, emisiunile și în genere cariera lui. 
Leo este magicianul iscusit din spatele celor mai mieroase și intrigante texte pe care le publicăm noi pentru clienții noștri atât pe website-uri, cât și în social media. El este cel vinovat pentru unele dintre cele mai nebune idei de marketing pe care le-am pus în aplicare și este sufletul comunicărilor cu simț. Dă viață virtuală acolo unde ea nu există și pune apostroful în situații în care cei mai mari oameni de marketing au blank în creiere.
Dacă vrei să lucrezi cu el, dă-ne un semn. Ia proiecte doar alese pe sprânceană deoarece nu este fan manichiură, este fan fotbal.

(PS, pentru cine nu a înțeles gluma, să ceară subtitrare în social media că sigur răspundem)

Echipa Magic 5

Acum, că ai aflat cine îți răspunde la mailuri, târziu în noapte, a venit momentul să îți spunem cu ce ne ocupăm zi de zi, în timp ce uzăm parchetul din bârlog.
Spre nemulțumirea multora, nu vom folosi termeni tehnici deoarece aceia sunt caracteristici altor tipuri de companii.

Te facem să arăți bine

Nu, nu cu degetul. Îți luăm logo-ul acela făcut de niște indieni și comandat pe net și îți facem unul frumos care să vorbească cu cei pe care îi adresezi.

Design din ăla bun

Sunt atât de mulți web designeri în lume încât credem că sunt mai mulți decât raperii de pe YouToube. La fel ca și acolo însă, sunt doar câțiva care au milioane de vizualizări. Tu unde vrei să dai subscribe?

Optimizări de motoare

Motoare de căutare. Îți optimizăm website-ul la nivel de SEO On site (adică îl facem să fie prietenos cu Goagăl). Nu erijăm în experți SEO deoarece avem prieteni care știu să facă asta muuult mai bine decât noi. Trebuie doar să ne întrebi.

Aplicații Online

Nu, nu-s din alea care costă o gălăgie de bani și pe care le descarci din Gogăl Play, ci sunt genul de programele frumoase care chiar îi ajută pe clienții tăi să interacționeze cu tine și afacerea ta. Și astea costă mult, dar nu urlă.

Web Design Atipic

Când credeai că le-ai văzut pe toate în online, dai peste pagina noastră de portofoliu. Nu, noi nu credem că „trebuie” să ai un website, ci credem că ar fi frumos să ai un website fix ca tine, ca afacerea ta, cum ți-l dorești tu.

Marketing d'ăla cinaș

Ești în pană de cuvinte sau nu le ai pe toate la tine? Ai vrea să faci și tu o postare din aia faină pe Facebook dar nu-ți vine? Te ajutăm noi, doar să ajungem să fim în filmul tău. Ți-am mai zis că ne dăm doctoratul în vreo 20 de domenii?

Toată lumea vrea cifre.

Noi vedem lumea diferit

574

Pixeli desenați în fiecare minut

1738

Linii de cod scrise în fiecare zi

89.526

Vizitatori pe website-urile livrate de noi, pe minut

1738

Linii de cod scrise CORECT în fiecare zi

Vrei să ne cunoști pe toți?