Cine suntem, ce facem, cum de facem ceea ce facem și mai ales de ce facem?

Suntem Magicieni

Află din rândurile de mai jos. Te invităm într-o scurtă incursiune în lumea unor minți care nu cred în limite sau basme în care eroul principal nu moare la final. Echilibrăm infintul și nu avem nevoie de pietre filozofale pentru a ne pune în operă magia online.

Noi suntem Magic 5 și aceasta este povestea noastră, cu tot cu dragoni!

PeSeu: pozele de mai jos sunt opera lui #Bob. A zis că trebuie să fim și noi mai serioși, drept urmare am ieșit aproape criminali.

Oamenii din spatele pixelului...

Magicieni în web design

teddyagicianul.jpg

TEDDY

Code Warlock

Pe lumea asta sunt două tipuri de programtori: programatorii înnascuti să facă asta, programatorii care au învățat să facă asta și Teddy. Dacă programarea și web design-ul ar fi filme de-ale Hamsetrului, atunci Teddy ar fi acest Ron Jeremy. A terminat conservatorul, îi plac manelele și cântecele de jale, are o echipă de 5 prieteni imaginari pe care-i ceartă aproape zilnic și scoate pixeli și soluții de acolo de unde alții se împotmolesc și nu vor să meargă mai departe.

cosmingicianul.jpg

COSMIN

Pixel High Priest

Cine-a zis că nu există îmblanzitori de dragoni, nu l-a cunoscut pe Cosmin. Într-o joi, prin 2017, când a tras prima linie de cod la Magic 5, și-a jurat că o să ajungă pe culmile traficului. Mai prolific decât Pablo Escobar și mai cu tupeu decât Salvatore Bonanno, Cosmin împarte linii în stânga și în dreapta de zici că-l doare’n php de lume, reguli și normalitate. Tocmai pentru că a ajuns să cunoască liniile atât de bine, codul lui este unul care se apropie de subiect de teză la mate info.

vkladaagicianul.jpg

VLAD

Black-belt magician

Vlad este singurul om din lumea asta care așteaptă cu nerăbdare ultimul episod din Tânăr și neliniștit. Vlad codează atât de bine încât el nu mai poartă gleznele la vedere ci a trecut la next level și poartă șoarecul electronic și cu fir la vedere. Este îndrăgit de toate fanele Magic 5 deoarece semințele nu le scuipă pe jos, nu înjură în trafic și iubește cățelușii mici, pufoși, jucăuși și de rasă pură că țuica de prune epice.

andumagicianul.jpg

ANDU

Dragon Trainerk

Andu este fix genul de om pe care-l dai afară pe ușă și îți intră înapoi în casă pe geam. Martorii lui Iehova îl caută frecvent pentru a lua lecții de sales de la el. Se spune că el este de vină pentru tot PR-ul lui Ron Jeremy iar faptul că astăzi Tibi Ușeriu este mai cunoscut decât Chuck Norris se datorează faptului că acesta din urmă a uitat să-i plătească o factură lui Andu și acesta s-a supărat pe el. Încă nu i-a trecut.

andreimagicianul.jpg

Andrei

Code bender

El este Andrei. L-ar fi chemat Alderian însă e mai bine așa, nu vrem să se strice fengshuiu'. Cunoștințele lui merg dincolo de tărâmul programării, el fiind antrenat în cel puțin trei stiluri de Krav Maga și încă vreo două de scufundari viteză. Imaginatia lui este mai complicată decat chelia lui Andu într-o zi ploioasă de vară.

mariusaagicianul.jpg

MARIUS

MURE Influenker

Umblă vorba-n târg că Marius s-a dus o singură dată la vot. A fost un moment epic deoarece „Maria, dragostea mea…” a pierdut. (L.O.L) Datorită unor cercetători americani (d’oah) au făcut studii și au aflat că cu cât înjuri mai mult, cu atât ai idei mai crețe. Dacă vrei să afli cum poți folosi un castravete în conjuncție cu o linie de PHP că să-ți iasă o campanie de marketing care să și vândă, atunci da-i un mail lui Marius.

zoeagicianul.jpg

Zoe

Șhaormar de coduri

Vrei una cu de toate sau unul cu de toate? Egal de cum vrei să te îngrași, Zoe e pasionat de mult mai multe chestii decât lasă să pară..sau măr. Are atât de multe lucruri de pus prin cod, încă ne-am decis să îl lăsăm să facă ce vrea, când vrea pentru că vrea. Stei tunat că urmează să revolutinoam felul în care te dai pă' net, iar Zoe o să fie vinovat pentru asta!

Acum că ai aflat cine îți răspunde la mailuri târziu în noapte, a venit și momentul să îți spunem cu ce ne ocupăm zi de zi în timp ce uzăm parchetul din bârlog. Spre nemulțumirea multora, nu vom folosi termeni tehnici deoarece aceia sunt caracteristici altor tipuri de companii.

Programare — nu pistol cu apă

Te facem să areti bine

Nu, nu cu degetul. Îți luăm logo-ul acela făcut de niște indieni și comandat pe net și îți facem unul frumos care să vorbească cu cei pe care îi adresezi.

Design din ăla bun

Sunt atât de mulți web designeri în lume încât credem că sunt mai mulți decât raperii de pe YouToube. La fel că și acolo însă, sunt doar câțiva care au milioane de vizualizări. Tu unde vrei să dai subscribe?

Optimizari de motoare

Motoare de căutare. Îți optimizăm website-ul la nivel de SEO On site (adică îl facem să fie prietenos cu Goagăl). Nu erijăm în experți SEO deoarece avem prieteni care știu să facă asta muuult mai bine decât noi. Trebuie doar să ne întrebi.

Aplicații Online

Nu, nu-s din alea care costă o gălăgie de bani și pe care le descarci din Gogăl Play ci sunt genul de programele frumoase care chiar îi ajută pe clienții tăi să interacționeze cu tine și afacerea ta. Și astea costă mult, dar nu urlă

Web Design Atipic

Când credeai că le-ai văzut pe toate în online, dai peste pagina noastră de portofoliu. Nu, noi nu credem că „trebuie” să ai un website ci credem că ar fi frumos să ai un website fix ca tine, ca afacerea ta, cum ți-l dorești.

Scriem conținut

Ești în pană de cuvinte sau nu le ai pe toate la tine? Ai vrea să faci și tu o postare din aia faină pe Facebook dar nu-ți vine? Te ajutăm noi, doar să ajungem să fim în filmul tău. Ți-am mai zis că ne dăm doctoratul în vreo 20 de domenii?

Toata lumea vrea cifre

Noua ne plac mai mult rezultatele

Pixel desenati

In fiecare minut

574

Linii de cod

Scrise in fiecare zi

738

Vizitatori pe website-urile

Livrate de noi, pe minut

89532

Unde ne gasesti

Ploiesti | Brasov | Bistrita

Numere de Telefon

0729 72 72 32 - Ploiesti

0752 22 50 24 - Brasov

0754 53 64 85 - Bistrita

Email

hey(at)mg5(dot)ro

Disclaimer: Înainte de a ne trimite datele tale de contact, trebuie să citești Termenii și Conditiile noastre şi Politica de confidenţialitate. Îți promitem pe această cale că aceste date nu vor fi păstrate, prelucrate sau înstrăinate ci vor fi folosite o singură dată pentru a te contacta ca urmare a solicitării tale.