Promovare Facebook

FII+VIZIBIL.png

Într-o lume în care toți vorbesc, dar prea puțini transmit ceva, noi am decis să ne facem portavoci pentru cei care contează. Dacă nu dormi noaptea din dorința de a fi altfel, ești în locul potrivit. Hai să vorbim despre cum să facem promovarea ta pe Facebook să fie una eficientă!

imagine pentru servicii de webdesign si seo
promovare pe facebook
Website de top
logo-uri profesionale

Tu ce ROI ai avut?

Promovarea pe Facebook
mai eficientă ca niciodată!

Serios. Nici nu glumim, dar nici nu insistăm prea mult pe subiect. Dacă nu cunoști afaceri care trăiesc exclsuiv din promovorea pe care și-o fac pe Facebook, dă-ne de știre și îți facem noi cunoștință cu câteva.

Promovarea pe Facebook a rămas una dintre cele mai bune căi de a ajunge la cei pe care îi vrei drept clienți. Implementată corect, cu puțină răbdare, vreo două doze de dibăcie și un pixel unde trebuie, site-ul tău poate să devină celebru pe Facebook.

Suntem adepții promovării curate, la obiect și fără prea multă exagerare, însă, dacă return-ul din ROI ne-o cere, putem să apelăm și la celebrul "Află mai multe"

Promovare pe Facebook - Nu texte, ci realitate!

"Promovarea pe Facebook nu mai funcționează", "Câh, Facebook s-a transformat în Meta, normal că nu mai folosește nimeni Facebook", "Am băgat bugetul pe trei luni de la gaz în Facebook și nu am avut nici măcar o vânzare"....Sunt doar câteva dintre scuzele pe care le-am tot auzit. Nu de la clienții noștri, ci în general. Promovarea pe Facebook funcționează foarte bine, atâta timp cât o înțelegi și o faci cum trebuie.

Dacă îți imaginezi că pe Facebook vei găsi oameni care caută un anumit produs și doar pentru că tu îl ai și îl promovezi vei avea succes, te înșeli. Facebook nu îți pune la dispoziție căutări pe cuvinte cheie ci îți propune să ajungi la oamenii care se potrivesc cel mai bine cu afacerea ta.

Procesul de a identifica clientul ideal le dă bătăi de cap multor oameni de "marketing" de pe la noi deoarece este unul sinuos, care are nevoie de timp și de o bună înțelegere a datelor pe care le interpretează, iar noi românii nu suntem grăbiți deloc.

Dacă ești conștient că promovorea pe Facebook funcționează, însă nu e la îndemână oricui, dă-ne un semn și rezolvăm noi.

Plantăm Magie în news feed

Promovarea fără sare
e ca slipul fară mare

Ne place să ne jucăm vizual și, mai ales, cu cuvintele. Știm că nu tot ce zboară se mănâncă, dar câteodată Facebook face să pară că ne înșelăm. Am ales să fim noi punctul roșu într-o mare de puncte albe, iar pagina noastră este un argument în acest sens. Ne promovăm când și când, iar când o facem, de regulă, o facem din plictiseală deoarece reușim să ajungem repede și bine la cei care au ales să ne fie prieteni pe Facebook. Ei sunt motivul pentru care noi încă avem încredere în această platformă și pentru care am depus toate eforturile de a înțelege platforma la un nivel superior.

Când vine vorba de experiența noastră, aici nu avem concurență. Unii dintre colegii noștri făceau Social Media Management într-o vreme, când conceptul nici măcar nu există (2008-2009). La finalul zilei, alegerea promovării pe Facebook este una care îți aparține. Dacă vrei să fim noi cârmacii navei tale virtuale, dă-ne un semn.

poza personalizata pentru web design custom
website de prezentare personalizat
Website de top
logo-uri profesionale

Proiectul tău devine realitate

Nu ezita să ne scrii dacă dorești să colaborăm, sau poate doar să ne saluți.

web design world wide

Te facem să ajungi primul în feed!

Dacă nu te găsești nici după 5 căutări, înseamnă că Promovarea Facebook este soluția pentru tine. Bagă datele și venim noi cu postările!