Editare Video

servicii de editare video

Când vrei ca logo-ul să strălucească mai ceva decât Luceafărul lui Eminescu, când vrei să ai lumină exact cum trebuie în reclama de pe Facebook sau când vrei ca video-ul tău făcut cu telefonul să aibă un aspect profesional și curat pentru a-l putea folosi corespunzător, ai nevoie de editare video. Ce noroc! Suntem experți. Vezi mai jos toate detaliile.

imagine de fundal pentru un site personalizat
editare video profesionala
Website de top
logo-uri profesionale

Oferă audienței cadrul perfect

Servicii de editare video
profesionale

Ai vrea să obții maximum de la materialul video pe care l-ai filmat? Nu ești sigur de încadratură, efecte speciale, culoare sau lumină? Vrei să folosești același video și în website-ul tău, dar și în social media sau pe un panou stradal cu led? Nicio problemă, avem colegi specializați în editarea video profesională, cu experiență atât în televiziuni cât și în digital. Mai mult, dacă este nevoie, putem oferi și servicii de videografie profesionale prin cadrul rețelei noastre de colaboratori premiați. Apăsă pe Play și hai să discutăm despre cadrul acela.

Editare Video la cote stelare

Pentru noi, cei de la Magic 5, serviciul de editare video este unul complementar, însă fără de care nu putem exista și iată de ce:
- Folosim editarea video și compresia profesională în majoritatea proiectelor noastre web deoarece un video pe un website aduce mai multă unicitate și interactivitate.
- Ne edităm singuri, de peste 5 ani, toate materialele video pe care le publicam în social media sau în mediul offline, excepție făcând materialele produse de prietenii și colegii de la ERS Production și Prahova Economică.
- Avem experiența și know-how în editarea video deoarece avem în echipă un inginer de montaj de la o televiziune cunoscută, un videograf de evenimente precum și un coleg care timp de 10 ani a fost atât în fața camerei cât și în spatele ei, în diverse producții media și muzica (dacă vrei să-ți dai seama cine e, dă o raită și prin paginile individuale de portofoliu)
- Suntem pasionați de video și nu putem trăi fără el, dovada stă în tot conținutul generat în ultimii 5 ani.

Momentul de sinceritate: Nu ni s-a cerut încă să edităm vreun scurtmetraj însă am putea să o facem. Serviciile noastre de editare video se referă la video-urile folosite pentru diverse canale de comunicare digitale și nu sunt croite pentru nevoia editării video la nivel de casă de producție. Pentru asemenea task-uri, am dezvoltat o rețea de editori și videografi profesioniști care sunt gata să ne sară în ajutor în orice moment am avea nevoie.

Când să alegi serviciile noastre de

Editare Video

În momentul în care nevoia ta curentă de video este una mică sau medie. Ne poți solicita serviciile de editare video dacă ai nevoie de conținut fresh pe website sau în social media. Suntem aici să răspundem punctual pe proiecte medii spre mici. 

Drept urmare, dacă vrei ca și poza ta magică și mișcătoare să arate ca și cum ar avea picioare, sau dacă vrei să îți arătăm în fapt cum te poți cufunda într-o lume de impact, te așteptăm să ne dai un semn folosind formularul de contact de mai jos.

Atenție! Se filmează!

imagine ce are culoarea logo-ului magic 5
editare video profesionala
Website de top
logo-uri profesionale

Hai să te tragem în cadru!

Nu știm alții cum fac, dar producțiile noastre video sunt demne
de Oscar. Sau cum l-ar chema pe fratele lui Arșinel.

web design world wide

Completează formularul de contact

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că Editare Video este soluția pentru tine