Audit SEO

heromg12.webp

Dacă ai un website pe care Google îl marginalizează și nu vrea să se afișeze cu el în mediul online, ai ajuns în locul potrivit. Îl cunoaștem pe Google și știm că acesta are un algoritm care filtrează destul de bine informația. Nu-i problemă, facem un audit SEO, vom detecta fiecare neregulă pe care website-ul tău o are și vom reveni cu soluții.

web design personalizat
web design special
Website de top
logo-uri profesionale

Cum te ajută un

Audit SEO amănunțit

Auditul SEO (optimizare pentru motoarele de căutare) este coloana vertebrală a oricărei strategii SEO de succes. Nu este vorba doar de îmbunătățirea clasamentului, ci și de a cunoaște strategiile de marketing ale concurenților tăi și de a înțelege modul în care aceștia folosesc cuvintele cheie în conținutul lor.

Auditul SEO este un proces cuprinzător care acoperă aspectele organizaționale tehnice, On-Page și Off-Page SEO ale unui site web. Mai mult, ajută la identificarea problemelor ce pot fi rezolvate astfel încât utilizatorii să beneficieze de o mai bună experiență pe site, iar website-ul să fie plasat cât mai sus în rezultatele Google.

Auditul SEO- Website-uri acutalizate la zi

Pentru că un website este extrem de complex, auditul SEO este primul pas spre o campanie SEO de succes. Acesta trebuie să conțină atât un audit SEO de conținut, unul On Page, situația actuală a link-urilor, dar și analiza competiției. Toate acestea sunt elemente vitale, pe care algoritmul Google le folosește pentru clasarea website-urilor în afișările Google.

Tot în cadrul auditului SEO, se poate analiza și interpreta și structura site-ului. Aceasta ar trebui să fie una intuitivă, care să-l ajute pe vizitator să acceseze cu ușurință informația dorită. Dacă utilizatorul nu reușește să ajungă la informația dorită în timp util, cu siguranță și motorul de căutare va înțelege acest aspect și te va sancționa.

Efectuarea auditurilor SEO este necesară pentru a te asigura că website-ul tău este în rând cu algoritmul Google care se actualizează constant. Dacă mai luăm în calcul și statisticile Google care indică faptul că 86% dintre numărul total de clicuri ajung la primele 3 rezultate, iar utilizatorii nu se obosesc să caute mai departe de pagina 3, realizăm că un audit SEO este începutul succesului unei afaceri în mediul online.

Îmbunătățește-ți website-ul

Auditul SEO- crește performanța

Un site web trebuie să fie la zi cu standardele SEO actuale. Auditul SEO este un proces care va verifica erorile și va ajuta la îmbunătățirea clasamentului site-ului în paginile cu rezultate ale motorului de căutare (SERPs).

Importanța auditului SEO nu ar trebui să fie contestată pentru că este un proces esențial prin care totalitatea neregulilor unui website sunt scoase la iveală. Este un fel de investigație medicală, unde se „radiografiază” un website, astfel încât fiecare element să poată fi examinat în parte, bineînțeles, prin lentila optimizării SEO.

Prin urmare, dacă dorești ca website-ul tău să-și câștige reputația în mediul online, ai nevoie de un audit SEO pentru a se stabili demersurile. Un fel de constatare, doar că noi suntem mecanicii de data asta.

seo backlinking si domain authority
Website de top
logo-uri profesionale

Pe scurt,

Cum te ajută un Audit SEO

Un audit SEO este o examinare amănunțită a site-ului tău web pentru a determina cât de bine este optimizat pentru motoarele de căutare. Îl poți folosi pentru a identifica punctele forte și punctele slabe ale website-ului și pentru a îmbunătăți performanța acestuia.

Site-ul tău web va fi atent analizat de echipa noastră de magicieni experți. După, îți oferim un raport detaliat cu recomandări despre cum ar trebui îmbunătățită performanța SEO a site-ului tău web.

Completează formularul alăturat și vei primi un raport detaliat cu recomandări despre cum ar trebui îmbunătățită performanța SEO a website-ului tău, precum și acces la echipa noastră de specialiști SEO pentru a-ți răspunde la orice întrebare pe care pe care o ai.

Proiectul tău devine realitate

Nu ezita să ne scrii dacă dorești să colaborăm, sau poate doar să ne saluți.

web design world wide

Audit SEO mai ceva ca cel financiar!

Dacă vrei să afli unde e buba, îți audităm website-ul de parcă am fii DNA iar tu vreun primar care și-a tras gard nou. Crede-ne, vedem orice H și orice eroare.