Web designeri

oferim consultanță!

heromg3.webp

De ce ai avea nevoie de un asemenea serviciu? De ce să dai banii pe consultanță web design când web design-ul e o chestie banală, care se învață oricum în trei cursuri și două tutoriale video, unde mai pui că există și teme care pot fi instalate la costuri derizorii? Pentru că, dacă ai fi la fel de serios cu imaginea ta online precum ești cu celelalte aspecte ale afacerii tale, ai avea mai mult succes. Nu o zicem noi, o zice piața. Nu poți să compari o ușa de interior premium de la Kulttur cu una cumpărată pe trei pachete de țigări din Obor, la fel cum nu poți să compari un website custom, desenat de la zero și cu utilizatorul în prim plan, cu o temă pe care o mai folosesc și alte câteva mii de "afaceri" online. Deci, cât de serios ești?

background personalizat
figurina statuie consultanta webdesign
Website de top
logo-uri profesionale

Ai citit în contiuare?

Consultanță Web design
cu aplomb din ăla fain

Știam noi că ești serios în ceea ce privește website-ul tău și îți mulțumim pentru asta. Consultanța de web design se folosește când simți că website-ul tău, fie de prezentare, fie magazinul tău online, poate mai mult, însă acel mai mult nu se întâmplă. Atunci, ești nevoit să mergi la doctorii magicieni și să afli de ce nu funcționează. Procesul nostru este unul simplu și se bazează pe experiența cumulată în peste 5 ani de activitate intensă, plus sutele de proiecte web ce ne-au trecut prin mână, pe care le-am dezoltat sau am contribuit la ele. O bună parte le poți găsi în pagina noastră de portofoliu.

Consultanța de web design face fix ceea ce spune că face, pune degetul pe rană și îți arată unde este hemoragia, în timp ce te lămurește și cum să o oprești. Când oprești o hemaoragie, corpul se însănătoșește și prosperă, exact cum se va întâmpla cu afacerea ta.

Web designeri

Consultanța Web Design - Ce face și de ce?

Remodelează vizual un website Pentru că suntem web designeri și cu asta ne ocupăm (doah), vom lua la puricat website-ul tău, astfel încât să îi descoperim toate chichițele din toate cotloanele. Ne vom lega de fiecare aspect, vizibil sau nu, și vom oferi soluții pentru remedierea problemelor. Am văzut un caz unde pe prima pagină existau 12 tonuri de roșu și doar 18 fonturi diferite.N-ar fi fost o problemă, dar e coșmarul oricarui web designer iscusit plus ca acel website nu convertea nimic deoarece, conform princiilor de design și a logicii universitare, era o mare varză murată (mai murată decât cea de la Tradiții Românești)

Rezolvă problemele legate de SEO si indexabilitate cu ajutorul unor web designeri! Da! Ai citit corect. Un website incorect dezvoltat din punct de vedere vizual și funcțional NU va fi indexat cum trebuie. Goagăl nu vrea să pună pe prima pagină website-uri care sunt greu de utilizat și care nu ajută utilizatorul să ajungă la informația pe care o caută pentru că, ce să vezi, Goagăl este un motor de căutare, adică oamenii vin și caută cu scopul de a găsi. Nu este un website, ci este un INDEX. Adică un soi de librărie foarte mare în care sunt salvate răspunsurile pentru orice, oricând. Tu probabil ai toate răspunsurile, însă, dacă nu le comunici cum trebuie, nu ai cum să ajungi la oamenii potriviți. 

Îți dăm soluții ca să te dezvolți și să evoluezi Website-ul tău este un organism viu care are nevoie să crească. Nimeni în afară de noi nu o să îți spună asta. Nu pentru că nu știu acest lucru, ci pentru că pentru unii nu contează ce se întâmplă cu tine și website-ul tău după ce ți-a fost livrat. Noi, pe de altă parte, ca web designeri, avem un perete în birou plin ticsit cu poze ale oamenilor care fac parte din povestea noastră și, în parte acesta, este motivul pentru care prin consultanță de web design îți spunem ce să faci acum, dar și pe viitor: ca să crești cât poți de mult.

După ce crești, știm că noi o să fim apropiați de sufletul tău :)

Vând Golf IV ALH

Web design fericit
e mai mult decât un mit

Consultanță potrivită face traficul să devină mare. Gândește-te la website-ul tău că la o mașină. Dacă aceasta este într-o formă tehnică și vizuală excelentă, valorează mai mult. Dacă nu este, când vei dori să o vinzi, te vei transformă într-un samsar în ochii unora. Fix la fel este și cu website-ul ,doar că acesta se vinde zilnic, în fiecare minut. Noi știm despre tine că nu ești samsar la fel cum știm despre noi că putem transforma orice website în ceea ce merită să fie și facem acest lucru, în primul rând, prin intermediul consultanței de web design specializate pe care o oferim ca serviciu.

imagine de fundal pentru un site personalizat
consultanta web design
Website de top
logo-uri profesionale
web design world wide

Vrei consultanță de la niște web designeri?

FIx de asta facem ce facem și de asta ne-am specializat ca și web designeri. În primul rând ca să avem o parere pertinentă pe care să o putem exprima, după care să dăm o mână de ajutor dacă putem.
Scrie-ne. Răspundem repede.