Optimizări SEO Afaceri Locale

heromg9.webp

Ai o afacere locală sau una care se regăsește în mai multe orașe? Dorești ca eventualii clienți să-ți găsească afacerea mai rapid și mai ușor în funcție de locația lor curentă? Dacă răspunsul este da, ai ajuns unde trebuie. Noi suntem specialiștii SEO care îți vor sprijini afacerea, astfel încât să fie vizibilă și ușor de accesat.

web design personalizat
web design special
Website de top
logo-uri profesionale

De vrei să treci de portal,

Magic 5 SEO Local 

Probabil știi povestea cu portalul de pe pagina de Off page SEO, dar o reluăm pentru tine. Portalul este o metaforă propusă de noi pentru motorul de căutare Google. Ei bine, acesta folosește un algoritm pentru a filtra rezultatele, astfel încât utilizatorii să se bucure de cea mai bună experiență.

Serviciile de SEO local înseamnă o analiză amănunțită a zonei geografice și conceperea unor cuvinte cheie pe limba dragonului fioros (algoritmul Google), astfel încât acesta să înțeleagă unde se află afacerea ta și să povățuiască potențialii clienți către website-ul tău. 

În regulă, o spunem și mai simplu: ai nevoie de serviciile de Optimizare SEO Local dacă ai o afacere și vrei să fii găsit în funcție de zonă.

Cum funcționează SEO Local?

În vremurile îndepărtate, când portalul Google nu era atât de bine păzit și dragonul care îl păzește era încă în stadiul de pregătire la noi în bârlog, antreprenorii din lumea virtuală întâmpinau dificultăți din ce în ce mai mari cu vrăjitorii care foloseau tehnicile de Black Hat SEO pentru a-și promova local afacerea.

Văzând toate acestea, l-am antrenat foarte bine pe, să-i zicem, Draghi, astfel încât doar cei care folosesc tehnicile de White Hat SEO să treacă neobservați de furia acestuia. Ce sunt aceste tehnici? Ei bine, White Hat SEO reprezintă cele mai sănătoase practici prin care o afacere locală poate ajunge și rămâne într-o poziție de vârf în rezultatele motorului de căutare Google (SERP).

Întrucât rezultatele au fost vizibile încă din prima clipă, toți vrăjitorii au încercat să pună mâna pe o astfel de pălărie albă. Dar, ce să vezi? Există doar un set limitat de astfel de pălării albe, ce sunt bine păzite și ascunse în bârlogul Magic 5. Cu alte cuvinte, dacă vrei servicii de SEO Local sănătoase, care să-ți ajute business-ul pe termen lung, aici ne găsești.

Mai multe conversii și

Trafic organic pe website

O optimizare corectă din punct de vedere SEO Local te ajută să ai mai multă vizibilitate în mediul online. În primă fază, aceste optimizări se bazează pe stabilirea unui set de cuvinte cheie, care să fie sugestive și să țintească categoria de clienți dorită de tine. În continuare, conținutul trebuie structurat în așa fel încât Draghi, algoritmul Google, să înțeleagă exact despre ce este website-ul tău și să-l încadreze în nișa aferentă. Acest ultim detaliu este foarte important pentru că, odată stabilită nișa din care faci parte, poți să-ți conturezi un nume în mediul online și să câștigi autoritate în domeniu.

Așadar și prin urmare, dacă afacerea ta locală este una cu potențial și are nevoie de o vizibilitate mai bună si de durată în mediul online, nu rămâne decât să iei legătura cu noi.

seo backlinking si domain authority
Website de top
logo-uri profesionale

Proiectul tău devine realitate

Nu ezita să ne scrii dacă dorești să colaborăm, sau poate doar să ne saluți.

web design world wide

Afacerea ta locală merită recunoaștere locală

Știai ca prin Optimizare SEO Afaceri Locale unele afaceri ajung să aibă creșteri atât în locațiile fizice cât mai ales online? Hai să-ți povestim mai multe despre asta!