magic5.ro

Promovare online

Ploiești, București, România, Toată Planeta

Atelier de Web Design Ploiești, București și stratosferă.
Website-ul tău, pasiunea noastră.

Vrei promovare online?
Te ajutăm noi!

magic 5

frame-promovare.png
telefon mobil display

Pentru a supraviețui provocărilor din lumea actuală, afacerea ta are nevoie de o promovare corectă în mediul online și de o identitate a sa.

Într-o lume în care online-ul devine un factor esențial pentru majoritatea antreprenorilor, diferența o face felul în care este livrat conținutul. Afacerile de succes au nevoie de un website custom care să reprezinte afacerea în mediul online. Dacă nu ai unul sau vrei să ți-l dezvolți pe cel actual, te putem ajuta în acest sens.

Avem soluția care îți permite să promovezi afacerea ta online în permanență, iar această îți va crește numărul vizitatorilor pe site și, cu siguranță, vor dori să încheie și contracte cu tine.

frame-online.png

Marketing Online

Fii întotdeauna în centrul atenției!

marketing ai spus?

Promovare Google

În prezent, Google este cel mai cunoscut și utilizat motor de căutare la nivel global. Ce înseamnă asta? Simplu. Că orice om, indiferent de poziția lui pe glob, îți poate accesa website-ul. Dacă te regăsești în situația de a avea un magazin online sau pur și simplu de a comercializa sau presta servicii online, această informație ar trebui să te bucure, pentru că, toți acești utilizatori sunt potențiali clienți.

Noi suntem magicienii exterți în promovarea Google, iar scopul nostru este de a folosi cele mai noi mijloace de promovare pentru afacerea ta din mediul online, ceea ce va avea ca rezultat mai mult trafic pe website-ul tău, adică mai multe vânzări pe termen lung.

editare video profesionala
Website de top
logo-uri profesionale

Social Media Marketing

Mai presus decât toți

web design personalizat
web design special
Website de top
logo-uri profesionale

promovare pe platforme importante

Promovare Facebook

Promovarea pe Facebook este o modalitate excelentă de a-ți promova afacerea și de a obține noi clienți. Este unul dintre cele mai populare canale de social media pentru companii și este ușor de utilizat. Prin cadrul promovării pe Facebook, îți vom face cunoscută afacerea ta lumii, astfel că ideile, produsele sau serviciile prestate vor fi evidențiate în cel mai corect și convingător mod posibi.

Cu ajutorul reclamelor personalizate pe Facebook, te vom ajuta să țintești doar categoria de clienți dorită, în funcție de profilul clientului ideal. Astfel, persoanele pot fi vizate în fucție de gen, vârstă, locație sau interese personale.

Totodată, publicitatea pe Facebook îți permite să monitorizezi succesul campaniei prin rapoarte lunare care indică numărul de afișări pe care le-ai avut și câte conversii au avut loc ca urmare a acestor impresii.

Așa-i că ai nevoie de un

Logo personalizat

Pentru a nu se pierde în mulțime, compania ta are nevoie de un logo personalizat care să îi atribuie o identitate și o prezență unică în mediul online. 

Te ajutăm cu realizarea unui logo personalizat și epic, construit în totalitate în bârlogul Magic5. Astfel, cu o paletă de culori atent aleasă și cu multă dedicare din partea artiștilor noștri, vom face ca întreaga esență a afacerii tale să fie încapsulată într-un logo personalizat și sugestiv.

logo personalizat mangy construct
servicii banner personalizat

dacă vrei să te vadă lumea, ai nevoie de un

Banner personalizat

Bannerele personalizate sunt o modalitate excelentă de a-ți promova afacerea și de a atrage atenția potențialilor clienți. Acestea pot fi folosite ca formă de branding sau ca reclamă pentru afacerea ta. De altfel, bannerele personalizate sunt excelente pentru orice industrie și pot fi folosite în orice locație.

Te ajutăm cu realizarea unor bannere personalizate epice, astfel încât produsele și serviciile oferite de tine să fie afișate într-un mod creativ, care să ajute publicul țintă să asimileze corect informația și să îi stârnească atenția.

îți aducem ideile la viață prin

Editare Video

Videoclipurile sunt o modalitate uimitoare de promovare online, deoarece face apel atât la simțul vizual, cât și la cel auditiv pentru recptarea informației. În acest fel, conținutul livrat va fi mult mai ușor de asimilat pentru potențialii clienți, ceea ce înseamnă un mare avantaj pentru afacerea ta în mediul online.

Noi te putem ajuta cu procesul de editare al videoclipurilor. Oferim servicii de editare video pentru promovarea online, obiectivul principal fiind acela de a capta atenția potențialilor clienți și de a genera trafic.

editare video profesionala
consultanta web design

profită de serviciul nostru de

Consultanță Marketing

Oferim servicii de conslultanță marketing, ce implică o strategie pe termen lung și analize ce au în vedere dezvoltarea sănătoasă a companiei tale în mediul online. 

Indiferent de sarcinile legate de marketing, de la dezvoltarea și poziționarea mărcii, până la publicitate și relații publice, te ajutăm cu tot ce este nevoie. De asemenea, îți oferim sfaturi despre cele mai bune modalități de a utiliza rețelele sociale, optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) sau alte strategii de marketing digital.

Companiile care au nevoie de consultanță de marketing se pot afla în orice etapă a ciclului lor de afaceri. De exemplu, startup-urile pot avea nevoie de îndrumare cu privire la modul de a se promova clienților potențiali, în timp ce companiile consacrate ar putea dori sfaturi despre cum să rămână înaintea concurenților lor în era digitală.

Optimizare SEO

Hai pe prima pagină!

Un boost de performanță

On Page SEO

On Page SEO reprezintă totalitatea optimizărilor pentru motoarele de căutare ce sunt înteprinse „pe pagină” pentru a îmbunătăți performanțele acestuia, dar și pentru a oferi motorului de căutare informații exacte referitoare la domeniul tău web. De exemplu, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului în ceea ce privește viteza de încărcare a paginilor, se pot face diverse optimizări la nivel de cod sau imagini.

Nu uita, magicienii experți în optimizarea motoarelor de căutare te vor ajuta în toate aceste demersuri, astfel că, la final, website-ul tău va fi atât pe placul utilizatorilor, cât și pe placul motorului de căutare.

un boost de performanta On page SEO
servicii profesionale Off Page SEO

îți aducem trafic greu prin

Off Page SEO

Optimizările de tip SEO Off Page reprezintă acțiunile înteprinse exclusiv în afara domeniului tău web, dar care au un impact asupra poziției sale pe pagina cu rezultatele motorului de căutare Google (SERP). De exemplu, generarea de backlink-uri de la website-uri cu un Domain Authority (DA) ridicat va influența în mod pozitiv și poziția ta din SERP. Generarea acestor backlink-uri relevante se poate face prin postarea de articole cu link-uri Do-follow pe domenii cu un DA ridicat.

Vrei să-ți îmbunătățești poziția din SERPs și să ai mai mult trafic pe site-ul tău web? Lasă-ne un mesaj!

Să crească vânzările

Optimizare magazine online

Astăzi, magazinele online reprezintă cheia către succes pentru tot mai mulți antreprenori. Astfel, tocmai din cauza numărului tot mai mare de magazine online, algoritmul motorului de căutare Google a fost actualizat destul de mult pentru a se asigura că ultilizatorii au parte de securitate și o bună experiență pe website. Din acest motiv, magazinele online au nevoie de SEO pentru a se clasa cât mai sus în lista cu rezultatele afișărilor Google. Rezultatul direct al acestor optimizări înseamnă mai mult trafic organic pentru magazinul tău online.

Oferim soluții complexe pentru optimizarea de tip SEO a website-urilor de tip magazin online, astfel încât poziția ta actuală din motorul de căutare Google să se îmbunătățească împreună cu experienșa utilizatorului de pe site.

Optimizare seo magazin online
editare video profesionala

SEO Local

Optimizare afaceri locale

Există multe bune practici care pot fi urmate pentru o campanie SEO locală de succes. Primul este de a avea un site web optimizat cu informații exacte și relevante despre companie, inclusiv locația, orele de funcționare, informațiile de contact și multe altele. De altfel, companiile locale trebuie să își optimizeze site-ul web pentru cuvinte cheie relevante pentru zona lor. Dacă o afacere are un cuvânt cheie care nu este relevant pentru zona locală, atunci nu va avea parte de o poziție de vârf în motoarele de căutare și nu va obține clienți din localitate.

Content convingător

Copywriting

Copywriting-ul este coloana vertebrală a oricărei campanii de marketing de succes. Acest proces de scriere reprezintă crearea de conținut și mesaje care vor convinge publicul țintă să întreprindă o anumită acțiune. De altfel, copywriting-ul este vocean sau imaginea unei companii, reprezentând succesul sau declinul acesteia.

Dacă ești în căutarea unor servicii de copywriting de calitate pentru imaginea ta, echipa Magic 5, destinată acestei nișe, așteaptă mesajul tău.

servicii profesionale de copywriting
editare video profesionala

Cuvinte potrivite

Content writing

Pe cât suntem de buni să-i dăm indicații calculatorului cu ajutorul liniilor de cod, pe atât de pricepuți suntem și în scrierea de conținut pentru diferite scopuri. În acest sens, a luat naștere departamentul de cuvinte Magic 5, tocmai  pentru a nu se strecura câte un cod în propoziție sau cuvânt în cod.

Colegii noștri cuvântători te vor ajuta cu redactarea de articole pentru pagina de blog, scriere de conținut pe social media sau orice alt serviciu ce are legătură cu scrierea de conținut.

Crește performanțele

Audit SEO

Un audit SEO înseamnă o analiză amănunțită din punct de vedere SEO a website-ului tău, precum și a punctelor forte și a punctelor slabe ale acestuia. Întreaga „radiografie digitală” a website-ului tău va fi realizată de un expert SEO, care va analiza toate aspectele site-ului tău și îți va oferi sugestii despre cum poți crește performanța.

Dacă domeniul tău web nu are traficul organic dorit, dacă acesta se încarcă greu sau dacă pur și simplu vrei să te asiguri că site-ul tău web este actualizat la noile cerințe ale algoritmului Google (care se schimbă constant), lasă-ne un mesaj!

realizare audit seo complet

Primul pas ca să te știe lumea,

Este să te știm noi. Garantat avem gura mare și îi vom face și pe restul să fie atenți la brandul tău! Lasă-ne crednțialele tale mai jos și te contactăm de urgență!

web design world wide