Creare platformă onlline

heromg4.webp

Vrei să fie online, dar nu vrei să fie website? Mai degrabă ai nevoie de o soluție din sfera celor complexe și super customizate decât un magazin online sau site de prezentare? Nicio problemă. Creăm platforme online după fișe tehnice bine documentate, astfel încât puterea internetului să se răsfrângă mult și bine asupra afacerii tale.

fundal personalizat pentru utilizarea in online
imblanzitorii de dragoni de la magic 5
Website de top
logo-uri profesionale

SAAS sau doar B2B

Platforme Online
fără compromis

Vrei să îți aduci toți clienții în același loc și să le oferi o unealtă prin care ei să interacționeze mai bine și mai eficient cu tine și afacerea ta? Ai nevoie de o soluție pe care ulterior să o comercializezi sau să îți aducă beneficii financiare? Cauți pe cineva care să pună în aplicare ideea ta de a rezolva problemele lumii? Kein problemo! Suntem aici să dezvoltăm ceea ce ți-ai propus. Plecăm și mergem cu tine pe drumul tău, până în momentul în care poți să mergi de unul singur, iar până acolo ne asigurăm că tot ceea ce îți trece prin cap, iar ulterior prin „filtru” nostru, se implementează.
Magicienii noștri formează o echipa extrem de bine coagulată și împreună dețin skill-uri și expertiză cu mai toate limbajele de programare, astfel încât tu să nu ai nicio emoție că nu se poate găsi soluția care să îți rezolve problema.

Ce este o platformă online - Și cum funcționează

Definiția cea mai simplă pentru platforma online este "Un website care permite interacțiunea dintre utilizatorii lui și singurul lui scop este acesta". Prin urmare, magazinele online sau site-urile de prezentare nu sunt platforme online, în timp ce rețelele de socializare sau site-urile de știri, precum Prahova Economică, care permit utilizatorilor să interacționeze atât între ei, cât și cu conținutul, sunt platforme online.
Platformele care permit vizitatorilor să le utilizeze doar dacă dețin credențiale de acces sunt și ele platforme online. Platformele, de regulă, sunt dezvoltate în jurul ideii de comunitate și tot ceea ce înseamnă ea, un exemplu bun fiind forumurile care au subiecte super nișate.
O platformă online funcționează că orice alt proiect web în sensul că are nevoie de o dezvoltare, are nevoie de un ip și, după caz, un domeniu atașat de acel ip ca să poată fi accesată. Îți recomandăm să îți construiești o platformă online dacă ai nevoie de ea și dacă ai siguranța că publicul o va ajută să fie activă. Altminteri, chiar dacă ideea ta de platformă ni s-a părut interesantă, este posibil ca publicul larg să nu o găsească atât de utilă, iar munca de a construi una să fie în zadar.

 

Vrei platformă?

Hai sa o dezvoltăm
fix pe placul tău

Indiferent care ar fi nevoia sau motivul pentru care vrei să îți dezvolți o platformă online, noi suntem aici și știm ce facem. De-a lungul timpului, am realizat atât publicații online cât și forumuri sau platforme de socializare cu circuit închis pentru clienții noștri.

Ai avea nevoie de o asemenea soluție dacă organizația ta este una mare și nu vrei să folosești resurse publice ca să comunici în masă. S-ar putea să ai nevoie de o platformă online dacă ai o idee despre care știi cu certitudine că va aduna o comunitate care să o susțină.

Cum ziceam, indiferent de nevoie, noi avem platforma potrivită pentru tine. Dacă nu e deja dezvoltată, o dezvoltăm noi. Ia legătura cu noi chiar acum, cum ar zice orice om bun de marketing.

Imagine personalizata
hamster images website
Website de top
logo-uri profesionale
web design world wide

Platforma ta online, provocarea noastră!

Tu scrie idea iar noi venim cu soluția. Dacă nu o avem, sigur îți putem recomanda ceva!