Pasiune

01

Credeai că o să ai reflectoarele puse pe afacerea ta însă te-ai ales cu lumânări?

Calitate

02

Fără să-ți înfigă careva url-ul în footer sau fără anunțuri la matrimoniale?

Creativitate

03

Nu doar de costuri ci și de viteză, business, imagine și alte cele.

Serviciile noastre

Majoritatea persoanelor folosesc termenul de "marketing" ca fiind un sinonim pentru "vânzare". Da, vânzarea face parte din procesul de marketing, însă marketingul este mult mai complex de atât. Marketingul este un termen folosit pentru toate tipurile de promovare și publicitate. 

Site de prezentare

Afacerea ta în mediul online

Afacerea ta are nevoie de un site de prezentare pentru a-și face prezența în mediul online!

Într-o lume în care online-ul devine un factor esențial pentru majoritatea antreprenorilor, diferența o face felul în care este livrat conținutul, acest lucru înseamnă un design magic, ușor de citit și performant, cu o încărcare rapidă a site-ului. Noi suntem aici pentru ține! 

Afacerile de succes au nevoie de un site de prezentare, iar dacă nu ai unul sau vrei să ți-l dezvolți pe cel actual, noi suntem răspunsul pentru ține.

Avem soluția care îți permite să promovezi afacerea ta online în permanentă, iar această îți va crește numărul vizitatorilor pe site și cu siguranță vor dori să încheie și contracte cu tine.

WEB DESIGN

Clinica AS Medical

Sănătatea ta, pe mâini bune
Web design

Buildology

Build Smart
Redesign

MaxyGo Consulting

Parteneri pentru viitor
WEB DESIGN

ANAISCONS

Traduceri legalizate Dâmbovița
WEB DESIGN

Pristolnicul

Solutii inovative pentru probleme de nerezolvat
WEB DESIGN

ASCHF-R Filiala Prahova

Asociația De Sprijin a Copiilor Handicapați Fizic
WEB DESIGN

Genesis Boats

Motoare bărci Genesis
WEB DESIGN

Everstone

Găsește produsul potrivit pentru tine!
Web Design

Anyfloor

Experts in floor Restoration and soft furnishing care
Web Design

Archetype

Proiecte Design de Arhitectura
Web Design

Policlinica Euromed

Servicii medicale în Ploiești
Web Design

Samchim

Îmblânzim substanţele periculoase

Website custom

Cod scris 100% pentru tine

Cod scris 100% pentru clientul nostru. Nu se folosesc teme, soluții prefabricate sau CMS-uri comerciale.
Ce înseamnă un website custom? Înseamnă că tu poți avea un website unic, special creat pentru tine sau afacerea ta!
Proiectăm și executăm până la cele mai complexe și epice site-uri existente. Dacă vrei ca imaginația ta să prindă viață, suntem aici! 

WEB DESIGN

Clinica AS Medical

Sănătatea ta, pe mâini bune
Web design

Buildology

Build Smart
Web Design, Redesign, Creative Services

Paint Star

From people who actually know
Redesign

MaxyGo Consulting

Parteneri pentru viitor
Web Design

Prahova Economica

Informația înseamnă putere!
Web Design

Policlinica Euromed

Servicii medicale în Ploiești
Web Design

Samchim

Îmblânzim substanţele periculoase
Web Design

Coda Romania

Agricultură inteligentă
Web Design

Radio Prahova

Hai Hituri!

Magazin Online

Fă-te observat!

Asigură-te că înoți cu peștii mari, iar potențialii clienți să aibă ocazia de a te observa!
Vrei să ai mai mulți clienți și să îți crească venitul lunar generat de vânzări? 
E timpul să ai propriul tău magazin online, iar noi facem magia care-ți crește magazia. 
Pentru a avea unul dintre cele mai epice magazine online, apelează cu încredere la noi.

Web Design, Redesign, Creative Services

Paint Star

From people who actually know

On Page SEO & Off Page SEO

SEO Rules the rankings!

Ce este SEO?

SEO este un termen referitor la „optimizarea motorului de căutare”. Este procesul întreprins pentru a regla fin site-ul dvs. pentru a crește vizibilitatea acestuia pentru relevanță în SERP (paginile cu rezultatele motorului de căutare, de exemplu, pe Bing și Google). Cu cât rangul paginilor de pe site-ul dvs. este mai mare în rezultatele căutării (adică Clasamente organice), cu atât sunt mai mari șansele de a atrage atenția utilizatorului și de a-i atrage să vă viziteze afacerea online.

Este important SEO pentru afacerea ta?

Există un răspuns destul de simplu la asta - da! SEO este acum mai vital pentru proprietarii de site-uri decât a fost vreodată!
Imaginați-vă că aveți o mașină nouă cu rezervorul aproape gol. Așa este, nu veți ajunge departe și nici nu ați putea să o arătați oricâtor persoane doriți. Același lucru este valabil și pentru un site. Puteți avea ceva frumos de prezentat, cu toate acestea, fără aplicarea celor mai bune practici SEO, site-urile sunt lipsite de vizibilitate de SERP (Rezultatele de cautare). Neavand o strategie SEO pentru website-ul vostru, asta face dificil pentru vizitatori să vă identifice site-ul și să fie conștienți de existența acestuia.
O campanie SEO eficientă poate aduce rezultate pozitive pe termen lung, îmbunătățind traficul organic către site-ul dvs. Căutarea organică și plătită a dominat traficul web de-a lungul anilor, așa că nu putem sublinia suficient valoarea SEO. Cu un accent semnificativ îndreptat spre optimizarea site-urilor, SEO va avea un rol considerabil de jucat într-un succes al site-urilor, deoarece căutarea organică continuă să crească peste celelalte traficuri de căutare.

On page SEO

SEO on-page este îmbunătățirea paginilor web cu scopul de a le face să se claseze mai sus și de a crește traficul organic relevant de la motoarele de căutare. SEO pe pagină poate fi influențat de proprietarul site-ului și include optimizarea conținutului din partea frontală a site-ului și codul sursă HTML în partea din spate a site-ului.

Off page SEO

SEO Off Page sunt acțiuni întreprinse extern unui site care poate avea impact asupra rezultatelor motorului de căutare și unde se poate clasa site-ul.

Technical SEO

SEO tehnic implică reglarea fină a elementelor din backend-ul site-ului dvs. pentru ca acesta să funcționeze corect și să ofere o experiență eficientă a utilizatorului, îmbunătățind astfel clasamentul motorului de căutare.

Social Media

Venim in ajutorul tau si pe partea de social media. Putem sa iti oferim o experienta magica in acest sens, cu postari epice zilnic pe paginile afacerii tale.

Cât durează ca SEO să funcționeze?

În primele zile ale internetului, clasarea unui site web pe motoarele de căutare a fost ușoară. A fost la fel de simplu ca alegerea numelui de domeniu potrivit, crearea de conținut după efectuarea unei analize a cuvintelor cheie, și acolo a fost - clasarea pe prima pagină a Google. Aproximativ două decenii mai târziu, cu algoritmi mult îmbunătățiți și mai complecși, luând în considerare un număr mult mai mare de factori, rezultatele muncii tale durează ceva timp. Durata cursului poate varia, unii proprietari de site-uri afirmând că este de aproximativ 6 luni, în timp ce alții pot aștepta un an întreg pentru a vedea rezultatul muncii lor. Răbdarea este esențială, a nu vedea rezultate imediate nu înseamnă că ați făcut ceva greșit și că ar trebui să faceți ajustări constante la conținut, adrese URL și titluri. Strategia este așteptarea și așteptarea actualizărilor de bază ale motorului de căutare pentru a vedea rezultatele (chiar dacă minime).

Copywriting

Content is king!

Așa cum un păiajen țese o pânză rezistență cu multe conexiuni, copywriting-ul crează texte ce puse cap la cap ajută afacerea ta să devină mai prosperă, că o rețea web. 

Textele create trebuie să aibă un impact puternic asupra deciziei de cumpărare a unui potențial client, să fie corect scrise gramatical și să aibe doze mari de creativitate pentru a capta atenția publicului.

Sunt servicii cuprind postări de promovare și creativitate pentru social media, blog-uri, comunicate de presă, video-uri s.a.

Aceste servicii de copywriting ajută considerabil afacerea ta pentru un succes în marketing-ul online.

Hai să comunicăm.

În scris, verbal, prin codul morse...

Disclaimer: Înainte de a ne trimite datele tale de contact, trebuie să citești Termenii și Conditiile noastre şi Politica de confidenţialitate. Îți promitem pe această cale că aceste date nu vor fi păstrate, prelucrate sau înstrăinate ci vor fi folosite o singură dată pentru a te contacta ca urmare a solicitării tale.