Consultanță Marketing

consultanta-wm.png

Ai un plan solid de afaceri și o strategie de marketing, dar aceasta din urmă nu mai funcționează? Nu ajungi la câți oameni ai vrea să ajungi și nu știi dacă e din cauza USP-ului care nu comunică sau a tonului de brand? Kein problemo! Citește mai jos cum putem să-ți transformam marketing-ul din cheltuială în investiție.

imagine abstracta si personalizata
cum sa te promovezi in mediul online
Website de top
logo-uri profesionale

Stiai că nu există rețete, dar există ingrediente?

Consultanța de marketing
specializată

De la invenția tiparului încoace, oamenii au început să comunice mai mult și mai bine. Unii dintre ei au început chiar să și citească. Unii citesc cărți de bucate, în timp ce alții doar le răsfoiesc să se mai uite la poze și să-și imagineze ce bine le-ar stă cu micul acela în gură. Unii sunt bărbați și, inevitabil, își vor dori să regească între coperți lucruri care să îi facă să se simtă fericiți, iar alți cititori vor fi femei cărora va trebui să le demnostrezi prin cuvinte și poze că mâncarea este una care nu dăunează sănătății, ci dimpotrivă.

Marketingul nu este doar o activitate care presupune editarea de poze și postarea lor împreună cu niște cuvinte frumoase pe Insta, ci este o artă de a-i înțelege pe cei cărora te adresezi cu mesajele tale. Aici intervenim noi: te ajutăm să înțelegi în timp ce îi înțelegem!

La ce te ajută consultanța de marketing?

Te ajută să descoperi! Te ajută să înțelegi că oamenii se vor raporta tot timpul la axa durere-plăcere, chiar dacă aceștia conștientizează sau nu și că femeile, în genere, reacționează mai mult la albastru decât o fac bărbații la vernil.

Consultanța de marketing este gândită astfel încât să îți elucideze misterele vis-a-vis de cei pe care îi targhetezi și să te facă să ajungi la ei.

Vei primi de la noi, după o sesiune de consultanță de marketing, un plan care trebuie executat în totalitate, astfel încât să funcționeze. Și crede-ne pe cuvânt de cercetas că funcționează! Avem clienți cărora le-am livrat acest serviciu și cunosc creșteri constante de 20-40% a cifrei de afaceri și a numărului de clienți lunar.

Tu ce ai face cu o creștere a cifrei de afaceri cu 20% lunar? Dacă nu știi, dă-ne un semn folosind formularul de mai jos, astfel încât să vedem, în primul rând, dacă ne sincronizăm și după aceea dacă suntem pregătiți să mergem pe acest drum al consultanței de marketing împreună!

La ce să te aștepți de la

Consultanța de marketing
oferită de noi

Că să putem să fim eficienți și să identificăm cât mai repede toate sincopele din strategia ta de marketing, vom avea nevoie de:
- Acces la canalale tale de comunicare
- Un scurt istoric a ceea ce s-a întâmplă până acum (nu ne interesează cu cine ci ne interesează cum)
- Obiective clare și măsurabile pe care să ni le asumăm împreună
- Deschidere înspre nou, neobișnuit și neconvențional
- Încredere

Dacă le poți pune pe toate la dispoziție, poți să ai siguranță că vom realiza lucruri mari împreună,
Până la urmă, prin intermediul consultanței de marketing noi ne dorim să obținem succesul pentru tine astfel încât să avem și noi succes.

background personalizat
servicii profesionale Off Page SEO
Website de top
logo-uri profesionale

Te consultăm ca să știi ce ai de făcut

Nimic nu ne-ar bucura mai mult decât să ajungi mai profi ca noi!

web design world wide

Completează formularul de contact

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că Consultanță Marketing este soluția pentru tine