Servicii Content Copywriting

heromg11.webp

Scrierea de conținut este o formă de marketing ce te va ajuta să-ți promovezi afacerea și ideile în mediul online. Se poate face prin canale de social media, bloguri, site-uri web și alte forme de conținut online. Dacă ai nevoie de o echipă care să se ocupe de toate aspectele tehnice ale scrierii și formatării conținutului de pe site-ul tău și care să conceapă conținutul din perspectivă SEO, ai ajuns unde trebuie.

web design personalizat
web design special
Website de top
logo-uri profesionale

Magicienii experți în copywriting scriu 

Conținut din punct de vedere SEO

Motoarele de căutare au un algoritm care analizează conținutul de pe paginile unui website, încadrându-l într-o anumită nișă. Acesta este un aspect foarte important deoarece este important să ai o identitate în mediul online. Având un anumit profil în online, motorului de căutare îi va fi foarte ușor să-ți indexeze paginile web și să le recomande utilizatorilor când aceștia caută cuvinte cheie ce au legătura cu domeniul tău.

Din fericire, poți ajunge la aceste rezultate adăugând conținutului o perspectivă SEO, bazată pe un studiu amănunțit al domeniului și pe cuvinte cheie relevante.

Ce beneficii ai dacă scrii conținut din punct de vedere SEO?

  • Identitate în mediul online
  • Cuvinte cheie relevante 
  • O indexare mai bună a website-ului
  • Potențialii clienți vor ajunge cu ușurință pe website-ul tău

 

Cuvinte potrivite- Content Writing

Sunt mai multe etape pe care magicienii noștri cuvântători le parcurg pentru a oferi un text coerent din punct de vedere SEO, care să satisfacă cerințele motoarelor de căutare, dar mai ales pe cele ale vizitatorilor. Așadar, unul dintre cele mai importante aspecte legate de scris este să te asiguri că acesta este relevant pentru nișa din care faci parte.

Este mai ușor să-ți păstrezi cititorii captivați când scrii din perspectiva lor, ceea ce înseamnă să iei în considerare ceea ce știu ei și ceea ce ar dori să afle pe baza experienței de viață sau a bagajului de cunoștințe.

Content writing-ul este un factor vital în succesul site-urilor web, indiferent că este vorba de un website de prezentare, magazin online sau alt tip de website. Asta se știe de la apariția internetului, dar nu toată lumea are întotdeauna la ea cuvintele potrivite sau darul de a scrie atât de convingător, încât să transforme vizitatorii în clienți reali.

Dacă te regăsești în situația de mai sus, nu ezita să lași toată responsabilitatea pe seama noastră. Scoatem o mulțime de cuvinte din pălăria noastră magică și știm cum să folosim cuvintele cheie în titluri, meta-uri și tot ceea ce ține de text, astfel încât utilizatorii și motoarele de căutare să-și rupă puțin din timpul lor pentru a-ți răsfoi paginile web.

Oferă o perspectivă SEO textului cu

Serviciile de Content Writing

Dacă pentru dezvoltarea unui website folosim liniile de cod, pentru a transmite informații și detalii motoarelor de căutare și potențialilor clienți, folosim textul. Acesta trebuie să fie redactat corect, în funcție de regulile gramaticale, semantice și sintactice ale limbii în care scriem. În bârlogul Magic 5, magicienii cuvântători folosesc toate aceste reguli de scriere pentru ca mesajul să fie în temă cu domeniul specific website-ului tău, astfel încât acesta să fie bine indexat.

Morala poveștii este că, indiferent de tipul de afacere pe care o ai, ai nevoie de un magician care să-ți scrie  conținutului optimizat din punct de vedere SEO, astfel încât website-ul tău să fie optimizat pentru motoarele de căutare.

seo backlinking si domain authority
Website de top
logo-uri profesionale

Proiectul tău devine realitate

Nu ezita să ne scrii dacă dorești să colaborăm, sau poate doar să ne saluți.

web design world wide

Content - Adică Conținut

Din acela de calitate și mai ales aproape unic. De ce aproape? Pentru că sunt tare multe cuvinte care nu mai pot fii reinterpretate. Trust us, am încercat deja!