Logo Personalizat

logo+personalizat.webp

Degeaba ai cele mai bune produse și servicii din lume dacă oamenii nu știu cum să te recunoască. Logo-ul este fosta emblemă a unui trib. Noi înțelegem bine ambele concepte, așa că hai să povestim despre viitorul tău logo personalizat!

imagine de fundal pentru un site personalizat
un boost de performanta On page SEO
Website de top
logo-uri profesionale

Ai idei, dar n-ai talent?

Logo Personalizat
îl desenam cât ai zice Gandalf

Este simplu să ieși din turmă și să le arăți celorlalți valorile afacerii tale. E atât de simplu, încât colegii noștri de la design petrec ore în șir pentru a studia ultimele tendințe și trenduri. Fac asta pentru că, în momentul în care le vei spune că vrei un "Cerc cu un D răsturnat și două puncte", să știe că te referi la un Smiley Face (true story). Logo-ul tău trebuie să fie ca tine. Trebuie să transmită informații sugestive despre tine și, mai ales, trebuie să fie memorabil, de felul bătăliei de la Termopile. Lasă-ne să desenăm ceva, că ne place atât de tare încât toată ziua nu am face decât asta!

Logo-ul tău personalizat

Design neaoș & interplanetar

De-a lungul timpului, am tot încropit tot felul de amulete pe care alți magicieni le folosesc pentru a se identifica. Unele au iești fix așa cum ni le-am dorit, altele au fost pe gustul șefilor de trib care le-au plătit. Până la urmă, nu contează ce-i frumos, contează ce îți place, mai ales dacă respecta principiile de design impuse de normele civilizației internetuale.


Mai jos, sunt doar câteva dintre ele și, cu toate că această mică colecție pare adunată în mulți ani de zile, ea s-a construit în mai puțin de 23.54 de luni.


Cum ar zice tovarășul noastru de vin bun: "De gustibus non est disputandum, că altfel minteanum gravida remaneus"

Hai să desenam!

Cum s-ar zice'n Statul TOGO,
sună acum că-ți facem Logo

Mai în glumă, dar cumva serios, dacă ți-a plăcut ce știm să facem și vrei să ne împingi creativitatea dincolo de limitele logicii, te așteptăm cu un semn. Cu cât este mai vagă ideea ta, cu atât o să ne placă să desenăm mai mult la Logo-ul tău 100% personalizat. Completează formularul de mai jos și revenim cât ai zice pixel!

imagine abstracta si personalizata
servicii profesionale de copywriting
Website de top
logo-uri profesionale

Logo-ul tău ar trebui să fie unic!

La fel ca și tine. Dacă și tu crezi asta, nu ezita să ne scrii dacă dorești să colaborăm, sau poate doar să ne saluți.

web design world wide

Completează formularul de contact

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că Logo Personalizat este soluția pentru tine