Wellness Club by GREENFIELD

Echipa Magic 5 a dezvoltat pentru cei de la Wellness Club by Greenfield un website special, croit după nevoia de a preînscrie utilizatorii la serviciile lor de spa și wellness.

Wellness Club by Greenfield este una dintre cele mai noi locații dedicate sănătății și stării de bine din zona București Nord. Proprietarii clubului au apelat la serviciile noastre încă din faza de proiectare a acestuia, întrucât știau că prezența în mediul online reprezintă o necesitate la momentul actual.

Încă de la început, ne-am familiarizat cu obiectivele și așteptările partenerilor noștri pentru a le livra un website care să se plieze nevoilor clubului. 

Magicienii noștri au dezvoltat, de la ZERO, un site care atestă perfect personalitatea brandului. Am creat un design atractiv și modern care reflectă nivelul înalt de calitate al serviciilor oferite de club și ne-am asigurat că site-ul conține imagini și informații relevante legate de facilități, servicii și personal.

Pentru a facilita înscrierea de noi membri, am inclus o secțiune cu ajutorul căreia utilizatorii își pot alege abonamentul potrivit nevoilor lor, având la îndemână toate informațiile necesare. Totodată, am implementat o funcționalitate de rezervare pentru clase, astfel încât membrii să-și poată planifica ușor activitățile sportive.

Suntem mândri de faptul că am putut contribui la dezvoltarea unei comunități echilibrate din punct de vedere fizic și mental prin intermediul ajutorului acordat Clubului Wellness by Greenfield.


 

Detalii Proiect