Activ Property Services

Activ Property Services este o platformă cu ajutorul căreia se pot închiria birouri în marile orașe din România, precum București, Cluj, Constanța, Brașov, Iași, Craiova și Oradea.

Datorită experienței acumulate în decursul a 24 de ani de activitate, compania poate oferi consultanță atât retailerilor internaţionali și naţionali pentru extindere, cât și proprietarilor și dezvoltatorilor care își doresc să atragă investitori majori.

Astfel, compania de consultanță imobiliară oferă servicii profesionale de reprezentare a proprietarului şi a chiriaşului, activând la nivel național pe toate arterele importante de comerț. Aceste servicii acoperă toate sectoarele de activitate, de la fashion la bănci, restaurante, operatori alimentari sau produse pentru sănătate şi întreținere.

Activ Property Services avea nevoie ca felul în care se prezintă platforma lor să reflecte în totalitate profesionalismul din mediul offline, motiv pentru care a apelat la echipa noastră magică.

Magicienii s-au concentrat pe dezvoltarea unei platforme web atractive, cu ajutorul căreia utilizatorii să poată vizualiza rapid o serie de spații de închiriat. Totodată, aceștia s-au asigurat că website-ul beneficiază de cele mai bune rezultate din punct de vedere al motoarelor de căutare. 

Suntem mândri de faptul că am reușit să construim, de la zero, pentru partenerii noștri o platformă web ușor de gestionat, care îi va ajuta să își îndeplinească obiectivele de afaceri.


 

Detalii Proiect

  • ClientActiv Property Services
  • Echipa
  • An2022