Rares Molnar

Rareș Molnar este ilustrator, animator 2D și creator de conținut pe YouTube, TikTok și Instagram, iar în 2020 a decis să-și urmeze visul.

Astfel, într-o zi, Rareș s-a gândit să-și pună talentul la încercare, așa că a luat un creion și a desenat pe sute de foi. După s-a gândit să dea mai multă viață personajelor sale așa că a trecut de la ilustrație la animație, dând naștere unui stil nou, inconfundabil.

Încă de când am auzit de proiectul lui Rareș, ne-am gândit cât de mult de asemănăm, întrucât și nouă ne place să ieșim din tipare, să fim neadaptați și să dăm frâu liber imaginației.

Împreună cu Rareș am stabilit că are nevoie de un website prin intermediul căruia să-și facă cunoscute creațiile digitale lumii întregi, întrucât sunt de-a dreptul spectaculoase. Așadar, după ce am discutat detaliile și am descoperit ingredientele rețetei de succes, ne-am apucat de treabă.

Website-ul dezvoltat de echipa Magic 5 reflectă perfect personalitatea, stilul și creativitatea lui Rareș. Totul este viu colorat, asemenea animațiilor sale, iar personajele prind contur într-un spațiu aerisit și bine definit.

Dacă vrei să-ți scrii povestea într-un mod unic, atunci intră pe website și apelează la serviciile lui Rareș Molnar!


 

Detalii Proiect