Buildology

În zilele noastre, un website de prezentare este esențial pentru orice afacere, indiferent de domeniul în care activează. 

Pentru un dezvoltator imobiliar de renume, precum Buildology, un website este absolut necesar, întrucât acesta poate oferi o imagine de ansamblu asupra întregii afaceri și poate prezenta toate proprietățile disponibile pentru vânzare sau închiriere.

Magic 5 a dezvoltat un website custom pentru Buildology cu ajutorul căruia, dezvoltatorul imobiliar va putea oferi informații detaliate, însoțite de fotografii reprezentative și schițe, despre fiecare proprietate construită. 

Buildology este mai mult decât o companie de dezvoltare imobiliară, este un concept bazat pe trei principii fundamentale: calitate, inovație și confort. Compania dezvoltă clădiri emblematice, care trec testul timpului și îmbină perfect funcționalitatea spațiilor cu estetică arhitecturală modernă.

Echipa noastră și-a propus să dezvolte un website care să se ridice la nivelul muncii lor. Astfel, datorită pasiunii și bunei colaborări cu partenerii noștri, am reușit să creăm în mediul online o reflecție a arhitecturii elegante, inovative și echilibrate din lumea reală.

Suntem mândri de faptul că am făcut parte din acest proiect grandios și că am reușit să ne ridicăm la nivelul așteptărilor partenerilor noștri.

Așadar, vă invităm pe site-ul Buildology să vizualizați atât arhitectura dezvoltatorului imobiliar, cât și arhitectura noastră web.

Detalii Proiect

  • ClientBuildology
  • Echipa
  • An2021