AB Imobiliare

Spațiul pe care dorim să îl numim acasă are o influență majoră asupra stării noastre de bine, prin urmare alegerea viitoarei locuințe trebuie să fie o decizie bine gândită.

Iar după această filosofie a locuinței, a fost conturat proiectul rezidențial premium, North Avenue, un complex exclusivist destinat iubitorilor de rafinament și confort. Acesta cuprinde 101 unități locative: apartamente cu 2, 3, 4 camere și penthouse-uri și este situat în nordul Capitalei, în zona Voluntari-Pipera.

Noul concept de locuire din cadrul capodoperei rezidențiale North Avenue îmbină armonios luxul, natura și confortul, tocmai pentru a oferii locuitorilor săi un stil de viață echilibrat și în concordanță cu nevoile și aștepările lor.

Cu toate acestea, North Avenue by A|B Imobiliare avea nevoie de o prezență în mediul online prin intermediul căreia să își poată promova arta rezidențială. Iar cum magicienii noștri sunt experți în ale site-urilor web, am decis să acceptăm provocarea A|B Imobiliare și să le dezvoltăm o carte de vizită digitală care să îi ajute în promovarea eficientă a proprietăților din cadrul acestui ansamblu rezidențial.

Astfel, specialiștii noștrii au realizat pentru A|B Imobiliare un website custom desenat și implementat de la zero care să fie în conformitate cu obiectivele lor în afaceri. Site-ul beneficiază de un design excepțional care pune în valoare frumusețea proiectului rezidențial North Avenue și este rapid la încărcare.

Mai mult decât atât, utilizatorii acestei pagini web pot vizualiza și solicita informații cu privire la apartamentele dezvoltate în cadrul acestui proiect.

Dacă ești curios să vezi ce capodoperbă digitală am realizat, o poți face accesând următorul link: https://ab-imobiliare.ro/

Detalii Proiect

  • ClientAB Imobiliare
  • Echipa
  • An2022