Prado Projects

Creativity meets management and architecture.

Atunci când arhitectura ne-o permite, tehnologia este un „must”! Pentru un proiect de o așa mare anvergură, o prezență solidă în online reprezintă o necesitate.

Întotdeauna punem pasiunea în ceea ce facem, iar în proiectul Prado am depus mai mult decât muncă, căci am pus sentimente!

Prado Exceptional Properties introduce pe piața imobiliară din România un nou concept de lifestyle. Standardele lor de construcție se identifică complet cu cele din piața occidentală.

Prado oferă cadrul locativ ideal, cu atenție la detalii și focus spre a crește calitatea și confortul, integrând un mix de facilități pentru un stil de viață superior. Sub umbrela Prado au fost construite clădiri emblematice în cartierele rezidențiale din București și în cea mai faimoasă stațiune de schi din România, Poiana Brașov.

Acest proiect ne-a provocat pe noi, arhitecții web, să ne ridicăm la nivelul celor care au proiectat, cu rafinament și bun gust, clădirile din portofoliul Prado.

Așadar, ne-am implicat total în construirea unui website de prezentare distinct din punct de vedere vizual și interactiv, astfel încât acesta să rămână întipărit în mintea utilizatorilor, la fel cum clădirile rămân un reper în ochii turiștilor. 

Cu ajutorul acestui website, căutătorii de oportunități pot vizualiza rapid o serie de clădiri, pentru a o alege pe cea care reprezintă cea mai bună investiție.

Alege să investești în viitorul tău!

Detalii Proiect