Principal Auto

Nu există performanțe fără baterii!

Principal Auto este locul în care mergi dacă ai nevoie de o baterie auto, moto sau chiar de barcă. Pentru ei, principal este clientul. Pentru noi, principali sunt ei.

Experții de la Principal Auto au fost primii parteneri importatori oficiali de baterii auto Varta din Cluj Napoca. Ulterior, datorită reacțiilor pozitive venite din partea clienților, compania a luat decizia de a-și îmbunătăți oferta cu baterii auto fabricate de branduri precum: Moll, Bosch, ROMBAT, MACHT, EXIDE, AcuProfi, ULTRON sau OPTIMA.

Pe parcursul celor peste 16 ani de existență, specialiștii de la Principal Auto au dobândit statutul de experți în domeniu. Aceștia vă pot recomanda acumulatorii auto potriviți, având în vedere mașina pe care o conduceți, bugetul, consumatorii sau alte nevoi.

Principala lor datorie este față de clienți, iar noi ne-am luat angajamentul de a-i ajuta să și-o îndeplinească cu succes. Am dezvoltat pentru Principal Auto un magazin online cu ajutorul căruia își pot pune, mai ușor, produsele la îndemâna clienților. Aceștia nu mai sunt nevoiți să se deplaseze până la sediul companiei pentru a achiziționa o baterie performantă, ci trebuie doar să intre pe site.

Totodată, clienții au acces rapid la orice informație au nevoie cu privire la companie, furnizori și produse pentru a putea alege bateria potrivită nevoii lor.

Ai nevoie de un expert în baterii auto? Intră pe https://principalauto.ro/

Detalii Proiect