Centru printare online

Cu toții ne-am lovit măcar o dată în viață de cozile infernale de la centrele de printare. Nu este o experineță deloc plăcută și mai mult de atât, se poate finaliza cu un „Ne pare rău, însă..”.

Tocmai din acest motiv a luat naștere proiectul celor de la Activ Document Center, și anume Centru De Printare Online, un serviciu profesional de printare de la distanță disponibil 24/7 cu livrare in București si în alte localități din România.

Ideea celor de la Activ Document Center ne-a încântat foarte mult, întrucât suntem conștienți de ritmul rapid în care derulează viețile în prezent. Nimeni nu vrea să își petreacă timpul liber stând la cozi infernale sau căutând centre de printare care să fie disponibile să îți realizeze comanda. Astfel, magicienii noștrii au analizat obiectivele și nevoile acestui proiect și s-au apucat de treabă.

Am dezvoltat de la 0 un website customizat pentru Centru De Printare Online, prin intermediul căruia clienții pot comanda oricând și oriunde, printuri sau orice alt tip de finisaje specifice. Astfel, tot ce va fi necesar să faci va fi să selectezi produsul de care ai nevoie și să completezi formularul de comandă și să finalizezi plata!

Totodată, site-ul este ușor de folosit, rapid la încărcare și beneficiază de un design adecvat afacerii și are capacitatea de a-și adapta layout-urile paginilor în funcție de mediul de vizionare.

Dacă te-ai gândit vreodată cum ar fi să poți comanda online printuri sau alte tipuri de finisaje specifice fără a fi nevoit să te deplasezi până la un centru de printare? O poți face acum, accesând următorul link centru-printare-online.ro.

Vezi tot ce printezi! Plătești cu cardul! Primești printurile acasă sau la birou!

Detalii Proiect

  • ClientActiv Document Center
  • Echipa
  • An2021