Bucharest Bachelor Party

 

Ultima noapte de libertate sau cum mai este numită în zilele noastre „Bachelor Party”. Bine, recunoaștem că am exagerat puțin pentru efectul dramatic.

Noi, cei de la Magic 5, iubim poveștile cu final fericit, în care cei doi îndrăgostiți trăiesc în fericire și armonie până la adânci bătrâneți, dar în același timp suntem mari iubitori de distracție.

Și ce poate fi mai frumos decât să îți petreci ultimele zile de burlac, respectiv burlăciță, alături de prietenii tăi de o viață, și cei care o să îți fie alături în ziua în care vei spune „Da” unei călătorii în viață împreună cu sufletul tău pereche?

Afacerea și ofertele celor de la Bucharest Bachelor Party ne-au încântat atât de tare, încât am început să ne căutăm prietenii necăsătoriți prin lista de contacte să-i întrebăm când vor face pasul cel mare și că avem noi o idee pentru „Bachelor Party-ul” lor.

După ce i-am asigurat pe prietenii noștrii că ultimele lor zile de burlăcie sunt pe mâini bune, ne-am pus pe treabă și am început să ne folosim puterile magice pentru a le dezvolta un website care să aibă același impact puternic asupra oamenilor, așa cum a avut-o ideea lor asupra noastră.

Ținem să menționăm că tot procesul de dezvoltare al acestui website a durat în jur de trei luni calendaristice, datorită volumului mare de idei pe care ne-am dorit să le implementăm asupra acestui proiect. Astfel, am desenat și creat un site web de la 0 pentru clientul nostru TGN Entertaiment din Cipru. Acesta beneficiază de CSM-ul nostru custom, este rapid la încărcare și prezintă în detaliu ofertele tentante ale celor de la Bucharest Bachelor Party. Mai mult decât atât, mirii, cavalerii sau domnișoarele de onoare pot selecta direct de pe site-ul lor pachetele de care sunt interesați.

Dacă vrei să vezi cum arată un website cu impact sau poate ai vreun gând de însurătoare, îți recomandăm să accesezi următorul link: https://bucharestbachelorparty.com/

Detalii Proiect