Fuego

Fuego sau Paul Surugiu, pe numele lui real, este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Muzica lui este îndrăgită de persoane de toate vârstele, iar concertele sale sunt așteptate în întreaga țară.

Artistul iubit de toți românii are o carieră de 30 de ani, presărată cu succese multiple, fiind și moderator tv, actor, om de radio, pictor și, mai nou,  editorialist.

Însă, nu doar vocația pentru muzică și actorie l-a condus spre succes, ci și personalitatea, întrucât este un om crescut cu bunătatea pe chip, cu bun simț și omenie. 

Născut la Turda, Fuego a muncit pe brânci, încă din copilărie, pentru a-și vedea visul de a fi un mare artist împlinit. Talentul său a fost șlefuit de-a lungul anilor, iar datorită motivației și dorinței de a fi mai bun, Paul Surugiu a reușit să devină unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România.

Îi admirăm muncă și suntem onorați de faptul că ne-a ales pentru a-i dezvolta un site de prezentare. Încă de la început, ne-am dorit ca sufletul și personalitatea frumoasă a marelui artist să se transpună perfect în website, astfel încât acesta să-i ducă pe vizitatori cu gândul la concertele sale spectaculoase.

Totodată, am vrut ca site-ul să țină locul unei biografii, iar din acest motiv, toate detaliile legate de viața artistului și de cariera sa se regăsesc în conținutul său. 


 

Detalii Proiect

  • ClientPaul Surugiu
  • Echipa
  • An2018