Kulltur V2.0

În 2007, Kulttur a luat naștere din dorința de a oferi oamenilor care își doresc să își construiască căminul, produse și servicii de înaltă calitate și personalizate în funcție de nevoile proiectului lor.

Siguranța și confortul casei sunt două aspecte esențiale de care trebuie să ținem cont atunci când alegem produsele pe care să le folosim în etapa de construire. Din acest motiv, Kulltur a ales să furnizeze clienților săi doar materiale de cea mai bună calitate, de la producători cu renume internațional.

Pentru o astfel de afacere, un website era mai mult decât necesar, având în vedere cât de multă lume alege să achiziționeze materiale de construcție pentru casă direct de pe internet.

Astfel, am ajuns să facem și noi parte din povestea celor de la Kulttur, care au apelat cu încredere la serviciile atelierului nostru de web design în 2017. Iar în intervalul 2017-2022, am desenat și dezvoltat de 3 ori site-uri web pentru partenerul nostru, care ne-a fost alături încă din perioada în care construiam site-uri web folosind o variantă de Wordpress hypercustomizată de noi.

Însă, ultima variantă a website-ului Kulttur.ro e cea de care ne declarăm a fi foarte mândrii. Aceasta a fost regândită, desenată și implementată de la zero, astfel acum website-ul se bucură de un design unic, personalizat care încorporează cu tact esența, interesele și obiectivele afacerii lor. Iar în ceea ce privește optimizarea SEO, Kulttur.ro beneficiază de cele mai bune rezultate din punct de vedere al motoarelor de căutare.

Dacă ești în căutarea de uși, ferestre sau parchet stratificat de calitate, Kulttur.ro reprezintă alegerea perfectă!

Detalii Proiect