Stone Guru

Orice afacere are cel mai bun prieten al ei, pentru Magic 5 acesta este Stone Guru, cel mai longeviv client al nostru care a fost alături de noi încă din 2016 de la înființarea atelierului nostru de magie.

Povestea lui Stone Guru nu este una necunoscută dacă ai mai interacționat cu noi. Mihai a fondat Stone Guru din dorința de a oferi suprafețelor de piatră naturală deteriorate, gloria de odinioară. Echipa lor de experiți poate face ca orice tip de suprafața din piatră să strălucească exact ca în reclame.

Pentru maeștrii noștrii spirituali ai pietrei, am dezvoltat mai mult de 5 website-uri custom în decursul acestor ani, însă varianta finală ne place cel mai mult. Varianta finală a website-ului lor oglindește perfect personalitatea, valorile și profesionalismul companiei, lucru de care suntem nespuși de mândrii.

De asmenea, website-ul lor este organizat în mai multe secțiuni, lucru care îl face simplu de utilizat și de navigat. Iar mai mult de atât, ne-am asigurat că realizările lor în materie de restaurare a pietrei sunt puse în fața întregii lumi în secțiunea de „Restoration Portfolio”. Totodată, platforma lor web se bucură de un design responsive și unic care integrează chintesența, obiectivele și viziunea afacerii lor.

Mai mult decât atât, ne-am asigurat că prietenul Magic 5, Stone Guru se bucură de cele mai bune rezultate în ceea ce privește motoarele de căutare. Pentru că știm cât de dornic e Mihai să cutriere Londra în lung și-n lat și cât de mult își dorește să facă suprafețele din piatră să strălucească mai tare decât soarele!

Tot ce ne mai rămâne de zis este că suntem extremi de recunoscători pentru parteneriatul solid și frumoasa relație de prietenie cu Stone Guru și suntem mândri că le-am oferit acestora o identitate în online care să fie la fel de epică precum serviciile pe care le oferă.

Detalii Proiect