Cabana Supporter

Cabana Supporter - O oază de liniște într-un colț de rai! 

Situată pe Valea Avrigului, la poalele Munților Făgăraș, Supporter Chalet oferă turiștilor priveliști desprinse parcă din basmele cu Făt-Frumos!

Pentru cei care adoră escapadele din weekend, locația este ideală. Cabana dispune de 14 camere și facilități precum jacuzzi, saună și piscină încălzită. Toate detaliile se regăsesc pe website-ul de prezentare dezvoltat de echipa Magic 5, întrucât gazdele și-au dorit să fie prezente în mediul online și să ofere posibililor vizitatori acces la orice informație ar avea nevoie.

Pentru cei care își doresc să scape de agitația cotidiană, această cabană de poveste este perfectă. Datorită atmosferei calde și primitoare, cabana reprezintă pentru cei care îi calcă pragul un adevărat refugiu de liniște și relaxare.

Echipa Magic 5 a dezvoltat un website de prezentare a cabanei, prin intermediul căruia proprietarii pot furniza informații complete atât despre locația, facilitățile și serviciile oferite, cât și despre modalitățile de rezervare și plată.

Ne bucurăm că le-am putut oferi gazdelor un instrument valoros pentru atragerea turiștilor dornici de a petrece o vacanță într-un spațiu de poveste.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei vacanțe de vis, Cabana Supporter ar putea fi locul perfect ! Intrați pe website-ul dezvoltat de noi și veți găsi acolo toate detaliile!

Detalii Proiect