Darchi

Un întreg univers în nuanțe de galben, o minune geologică și o odisee personală, într-un cuvânt, chihlimbarul.

Încă din cele mai vechi timpuri, chihlimbarul a reușit să stârnească fascinația și să cucerească prin frumusețea lui inimile oamenilor din întreaga lume, fapt datorat, în special, nuanțelor unice de galben, dar și beneficiilor pe care, se presupunea, că le-ar avea asupra sănătății mentale și fizice.

Făuritorii de emoție de la DARCHI aveau nevoie de un website care să pună în valoare frumusețea și unicitatea afacerii lor. Astfel, au decis să apeleze la serviciile altor făuritori, cei de website-uri.

Dorința lor era de a deține o pagină web care să le pună în valoare obiectivul afacerii și care să le ofere informații utile persoanelor interesate de achiziționarea misterioasei opere de altă a naturii, și anume chihlimbarul.

Zis și făcut! Echipa noastră de specialiști a scos cartea de vrăji din bibliotecă și a început să prepare porțiunea site-ului web ideal pentru DARCHI, care să se plieze obiectivelor și aștepărilor lor și care să fie în conformitate cu standardele noastre MAX: maxim de creativitate, maxim de viteză și maxim de indexabilitate.

Astfel, în prezent, DARCHI deține website-ul de poveste care să se plieze pe firul narativ al afacerii lor. Acesta beneficiază de CSM-ul nostru customizat, design unic și, totodată, responsive. Mai mult decât atât, pe site-ul dezvoltat de Magic 5, iubitorii de chihlimbar vor găsi o varietate de informații utile despre produsele DARCHI, precum și curiozități fascinante despre ambra galbenă, care le vor stimula interesul și le vor îmbogăți cunoștințele.

Dacă ești curios să vezi site-ul pe care l-am construit sau dacă ești în căutarea unui dar unic și plin de însemnitate care are chihlimbarul ca laitmotiv, atunci te invităm să accesezi următorul link: https://darchi.ro/ .

Detalii Proiect