Paintstar

PaintStar a luat naștere în urmă cu 20 de ani și oferă acces la toate produsele din sectorul vopselelor pentru interior, exterior, case, fațade și edificii comerciale.

Deținătorii PaintStar și-au dorit ca vopselele lor de calitate superioară să ajungă în mâinile cât mai multor oameni, așa că au apelat la serviciile noastre cu scopul de a le dezvolta un magazin online.

Culoarea în diversele sale aplicaţii reprezintă un sistem simbolic complex. Culorile au o puternică influență asupra modului în care percepem lumea, întrucât fiecare culoare are propriile sale conotații și semnificații. Acestea pot avea un impact puternic asupra stării noastre emoționale și a modului în care ne comportăm.

Din acest motiv, culoarea se află în centrul preocupărilor arhitecților și web designerilor, întrucât este elementul care dă viață, atât clădirilor, cât și site-urilor. Ea definește stilul, personalitatea și atmosfera, astfel alegerea sa este esenţială pentru armonia întregului design.

Produsele PaintStar sunt fabricate folosind cele mai înalte standarde profesionale și completează perfect orice proiect din domeniul construcțiilor, fie că vorbim de elemente noi, renovări sau decorări interioare și exterioare.

Într-o lume fără culori nimic nu are sens! Așa că, ne-am bucurat că am putut construi de la zero un website pentru o companie care ne împărtășește principiile și care ajută oamenii să-și înfrumusețeze visele.

Intră în magazinul online PaintStar.ro și colorează-ți ideile!


 

Detalii Proiect