2LaFel

Ziua de curățenie poate reprezenta o mare corvoadă, mai ales dacă folosești produse care nu reușesc să îndeplinească standardele tale în ceea ce privește igienizarea adecvată a spațiului în care locuiești sau muncești.

Din acest motiv, a luat naștere afacerea 2LaFel care își propune să ofere oamenilor produse profesionale și de înaltă calitate pentru curățarea, întreținerea și protejarea a pardoselilor din piatră sau lemn, precum și impermeabilizatori pentru suprafețe din piatră sau lemn. Produsele Lantania pe care aceștia le comercializează s-au făcut cunoscute atât pe plan național, cât și internațional datorită eficienței pe care o oferă în lupta cu murdăria, bacteriile și cu alte tipuri de contaminați.

În birourile de la Magic 5 e mereu curat. De ce? Pentru că alegem să folosim produsele puse la dispoziție de cei de la 2LaFel.ro. Iar pentru că am îndrăgit foarte mult rezultatele oferite de produsele lor de înaltă calitate, am decis să le dezvoltăm un website drept răsplată.

Site-ul web al celor de la 2LaFel.ro beneficiază de un design și un conținut adecvat afacerii lor. Totodată, acesta este este rapid la încărcare, iar datorită customizării noastre, utilizatorii pot alege mult mai rapid și mai eficient produsul potrivit nevoilor lor.

Dacă și tu vrei să te bucuri de o curățenie optimă și de lungă durată, îți propunem să vizitezi magazinul virtual: https://2lafel.ro/ .

Detalii Proiect