Golden Wine

Pentru a face o seara cu adevărat memorabilă, trebuie să aveți la îndemână un vin de calitate. Fie că vorbim de un eveniment important, o cină romantică sau pentru relaxare, vinul pe care alegi să îl joacă un rol foarte important în ceea ce privește modul în care va decurge seara ta!

Dacă ești în căutarea unui vin care să îmbine luxul, gustul fin și bunăstarea, atunci e momentul să îți prezentăm cel mai savuros și exclusivist proiect asupra căruia ne-am adus magia, și anume Golden Wine. Cum noi, cei de la Magic 5 ne declarăm a fi mari iubitori de vinuri de calitate și metale prețioase, am decis să le acceptăm provocarea și ne-am pus pe construit!

Astfel, le-am făurit un website care să emane mireasma, aroma și rafinamentul celor mai exclusiviste vinuri din România. O colecție de vinuri alese, precum cea a celor de la Golden Wine avea nevoie de o prezență în online pe măsura! Website-ul lor beneficiază de un design unic care să se plieze pe domeniul lor de activitate și este rapid la încărcare! Mai mult de atât, site-ul dispune de un design responsive, este ușor de folosit și prezintă informații utile căutătorilor de gusturi fine!

Nu vrem să îți dezvăluim prea multe despre acest proiect, aruncă un ochi aici https://goldenwine.ro/ și nu uita că undeva în lume e ora vinului!

Detalii Proiect