Holland Grow Green

Holland Grow Green face parte din grupul Holland și oferă soluții pentru obținerea unui spațiu verde ideal. 

Farmecul unei grădini este datorat produselor utilizate, iar Holland Grow Green furnizează soluții pentru creșterea și îngrijirea spațiilor verzi, florilor și plantelor ornamentale.

În 2022, am început să lucrăm la dezvoltarea unui website pentru Holland Grow Green care să fie la fel de spectaculos precum o grădină îngrijită ca la carte.

Am început prin a stabili împreună cu partenerii noștri obiectivele website-ului, astfel încât acesta să satisfacă nevoile companiei. Apoi, am început să ne punem în aplicare ideile epice, ținând cont de identitatea brandului.

Noul site are un design plăcut și prezintă toate informațiile de care au nevoie clienții companiei, inclusiv detalii despre produsele comercializate, ingredientele utilizate în compoziția lor și modul de utilizarea al acestora.

În plus, site-ul se încarcă extrem de rapid, are un aspect aerisit și este ușor de utilizat ceea ce-l face perfect pentru motoarele de căutare.

Ne bucurăm că facem parte din această poveste frumoasă care contribuie la îngrijirea și protejarea spațiilor verzi și a plantelor, de a căror sănătate depinde viața fiecăruia dintre noi.

Dacă vrei ca grădina ta să arate ca cele din basme, atunci intră pe Holland Grow Green și ia legătura cu partenerii noștri!

Detalii Proiect

  • ClientGroup Holland Farming
  • Echipa
  • An2022