Holland Farming

Povestea Holland Farming a început în 1997, iar acum, la mai bine de două decenii i ne-am alăturat și noi, cei de la Magic 5.

Holland Farming dispune de unul dintre cele mai moderne laboratoare din țară, fiind dotat cu aparatură actuală de mare capacitate și precizie. Acest laborator a luat naștere din dorința de a veni în sprijinul  fermierilor și societăților cu activități agricole. 

Companie oferă atât analize de apă, sol și materie vegetală de o calitate excepțională, cât și planuri de fertilizare personalizate. Astfel, datorită portofoliului larg de produse și experienței vaste, Holland Farming a devenit un furnizor foarte important pentru fermierii care vor sa obțină recolte calitative și cantitative.

Echipa Holland Farming a vrut să-și facă recunoscută munca și experiența și în mediul online, motiv pentru care ne-a și solicitat ajutorul.

Echipa Magic 5 a început colaborarea cu această companie în anul 2022, iar dorința noastră a fost de a surprinde întreaga activitate a acesteia într-un spațiu inedit care să atragă și să convingă utilizatorii de profesionalismul și calitatea produselor furnizate.

În prezent, datorită noului website custom, organizația Holland Farming se va bucura atât de vizibilitate în mediul online, cât și de mai multă notorietate pe piața produselor agricole.


 

Detalii Proiect

  • ClientGroup Holland Farming
  • Echipa
  • An2022