Grand Auto

Nicio pană nu e prea grand pentru Grand Auto!

Grand Auto este o vulcanizare mobilă din Brașov, deschisă 24 din 24, 7 zile din 7. 

Echipa Grand Auto își dorește să ofere cele mai bune servicii de vulcanizare, fapt pentru care își perfecționează constant atât metodele de muncă, cât și modalitățile de contact.

Cei de la Grand Auto și-au dorit ca persoanele care au nevoie de ajutorul lor să-i poată găsi mai repede în mediul online, căci nu este deloc plăcut să stai în drum și să aștepți ca cineva să te salveze.

Astfel, s-au decis că au nevoie de un website, în cadrul căruia să poată adăuga informații cu privire la serviciile oferite: vulcanizare mobilă, vulcanizare punct fix, asistență rutieră, îndreptat și roluit jante.

Echipa Magic 5 a descoperit care sunt nevoile vulcanizarii și s-a pus pe treabă. Am dezvoltat un website custom, foarte ușor de folosit, care prezintă informațiile necesare și oferă acces la un formular de contact, prin intermediul căruia clienții pot lua legătura cu echipa de specialiști.

Totodată, ne-am asigurat că site-ul se încarcă rapid și este bine optimizat din punct de vedere SEO pentru a putea ocupa poziții superioare în clasamentul motoarelor de căutare.

Ai făcut pană? Intră pe Google și scrie doar două cuvinte „GRAND AUTO”!

 

Detalii Proiect