V3 Construction

 

Ai o idee? Ți-o construiesc cei de la V3!

V3 Construction este o firmă de construcții din Londra, care se ocupă de proiecte de construcții rezidențiale și comerciale, reparații și restaurări ale clădirilor. Echipa lor de profesioniști este compusă din experți în domeniul construcțiilor, care au ani de experiență și sunt dedicați să livreze proiecte de calitate.

Dorința celor de la V3 Construction a fost de a fi mult mai aproape de cei care au nevoie de serviciile unei echipe de profesioniști în domeniul construcției. Iar cum internetul în zilele noastre a devenit o componentă indispensabilă pentru oameni, aceștia s-au decis să apeleze la serviciile noastre pentru a le construi un website ca la carte.

Zis și făcut, echipa Magic 5 s-a pus pe treabă și a început să cerceteze amănunțit industria în care activează V3 Construction, pentru ca website-ul ce urma să fie creat de noi să îndeplinească obiectivele și nevoile brandului, dar care să și oglinească personalitatea, valorile și viziunile partenerului nostru.

După ce am stabilit împreună cu clientul nostru planul de construcție al website-ului, întocmai ca niște meșteri, ne-am pornit simțurile creative și ne-am apucat de treaba.

Astfel, am dezvoltat un site web de prezentare de la zero, care beneficiază de un design unic, responsive și adecvat obiectivelor lor în afaceri.

De asemenea, datorită customizării noastre, website-ul dispune de informații utile, bine organizate în mai multe secțiuni, care să le ateste vizitatorilor profesionalismul și calitatea serviciilor celor de la V3 Construction. Totodată, ne-am asigurat că elementele vizuale ale site-ului web nu îngreunează viteza de încărcare și că beneficiază de o optimizare SEO excelentă.

Dacă vrei să vezi cum prind viață ideile, hai la V3 Construction pe site. De asemenea, poți arunca un ochi și pe proiectul Profixer, pentru un showcase despre Stone Restoration și Glass Polishing in UK.

Detalii Proiect