Eventhuse

Povestea clientului nostru, T.G.N Enterntainement din Cipru, a luat naștere în 2011 din dorința de a-i ajuta pe oameni să se bucure de experiența unui eveniment organizat „ca la carte”.

Dacă plănuiești să organizezi o petrecere pentru prietenul care urmează să se căsătorească, sau poate una pentru colegii de muncă, și vrei să fie cât mai memorabilă, atunci serviciile celor de la Evenhouse reprezintă alegerea perfectă pentru tine! Echipa Eventhouse îți poate transforma petrecerea visurilor în realitate.

Iar pentru o astfel de afacere, un website era mai mult decât necsar, întrucât majoritatea evenimentelor sunt organziate prin intermediul platformelor din mediul online. Astfel, echipa Eventhouse a apelat la serviciile atelierului nostru de web design pentru ca prezența lor în online să fie la fel de epică precum afacerea lor.

Magicienii noștrii au creat o platformă prin intermediul căreia doritorii de petreceri memorabile să își poată personaliza evenimentul în funcție de preferințele lor personale și de bugetul de care dispun.

Noul website pune la dispoziția utilizatorilor o gamă de activități și destinații europene fantastice pentru orice tip de petrecere, dar și o secțiune de blog care să servească drept sursă de inspirație pentru petrecăreți! Mai mult decât atât, acesta este rapid la încărcare și este bine optimizat din punct de vedere SEO pentru a putea ocupa poziții superioare în clasamentul motoarelor de căutare.

Suntem foarte mândri de rezultatul final al proiectului și sperăm că website-ului celor de la Evenhouse îi va ajuta să își îndeplinească misiunea epică pe care o au, și anume de a transforma petrecerea visurilor în realitate!

Dacă vrei să vezi cum trebuie să arate un webiste „ca la carte” sau poate îți dorești o petrecere „ca-n filme”, atunci îți recomandăm să accesezi următorul link: https://eventhuse.co.uk/

Detalii Proiect