Studiu de caz Ectopic Society

Dentists wanna have fun too!

Nevoia de a aparține unui grup face parte din nevoile noastre fiziologice, conform piramidei lui Maslow. Tocmai din acest motiv, cei de la Ectopic Society și-au dorit să înființeze o comunitate destinată exclusiv dentiștilor, care să îi ajute să se mai elibereze de stresul profesional prin intermediul unor evenimente, recreative, sportive și profesionale organizate de ei.

Ideea celor de la Ectopic Society ne-a încântat foarte mult, știm și noi cât de important este să ai în jurul tău persoane care să împărtășească aceleași pasiuni cu tine și cât de mult te poate ajuta acest lucru să evoluezi pe plan profesional sau să scapi de stresul generat de locul de muncă.

Prin urmare, am decis să ne folosim puterile magice să le îndeplinim dorința. Le-am construit un site prin care medicii stomatologi de pretutindeni să fie mai rapid informați asupra viitoarelor evenimente destinate exclusiv comunității lor și prin care să se înscrie mult mai rapid la acestea.

Site-ul lor beneficiază de un design care să se potrivească atât afacerii, cât și publicului lor țintă și unul care să fie ușor de navigat și de folosit. Mai mult de atât, site-ul se încarcă rapid și dispune și de o variantă în engleză, pentru stomatologii care nu vorbesc limba româna.

Dacă ești curios să vezi cum ar trebui să arate și să funcționeze un website foarte bun, accesează următorul link: https://ectopicsociety.ro/en/home