6 ani de magie

Într-o lume în care propaganda perfecționismului a întunecat mințile oamenilor, iar lipsa autenticității a devenit mai dureroasă decât cea a bunului simț, magicieni din toate colțurile lumii și-au unit forțele pentru a aduce puțină culoare în universul digital. Cam așa ar suna o scurtă descriere a noastră, dar mai sunt atât de multe de spus. Chiar dacă fiecare dintre noi am activat în ale magiei încă de pe vremea când Teddy compunea simfonii de preamărire pentru faraonii Egiptului, am preferat să rămânem în umbră pentru o perioadă și să așteptăm momentul potrivit pentru a ne face apariția. Cu 6 ani în urmă, plictisiți să vedem cum lumea se duce de râpă, am decis că e timpul să ne adunăm și să readucem magia în viețile oamenilor. Misiunea noastră a fost mereu să îi sprijinim pe cei care vor săi își materializeze ideile și să își atingă idealurile cele mai înalte.

Începuturile unei povești frumoase

Recunoaștem, la început a fost greu, poate mai greu decât ne așteptam. Fiind obișnuiți cu metodele clasice de a răspândi informația, am avut un șoc când am ieșit în centrul Ploieștiului ca să anunțăm un eveniment și am fost escortați la secția de poliție, fiind întrebați ce am consumat... Toate astea doar pentru că băteam un clopot și strigam că vineri e seară de karaoke la unul din pub-urile din oraș. Mă rog, societatea modernă și regulile ei... Chiar și cu o astfel de experiență în portofoliu, nu ne-am descurajat. Am învățat să ne adaptăm și am descoperit un nou univers în care ne putem face de cap – universul digital. Și uite așa am început să facem magie din nou. Am înlocuit baghetele cu tastaturi, globurile de cristal cu monitoare ultra HD și poțiunile magice cu mâncare comandată și cafea cât intră. De atât am avut nevoie pentru a făuri website-uri care par că sunt din viitor și campanii de marketing care au ajuns până și pe alte planete.

Plecăm să sărbătorim pe alte tărâmuri

După 6 ani plini de magie și multe încercări, toate trecute cu succes, a venit timpul să ne luăm o scurtă vacanță, să reflectăm la tot ce am realizat până acum și să ne facem planul pentru următoarea perioadă. Timpul petrecut împreună ne-a apropiat foarte tare și am devenit ca o familie, iar weekend-ul ăsta ne adunăm într-un loc special, unde putem să petrecem așa cum știm doar noi. Am fost mereu pretențioși când a venit vorba de a alege locurile în care să sărbătorim, dar cei de la Cabana Supporter din Avrig ne-au demonstrat că sunt alegerea ideală pentru o petrecere exact pe gustul nostru. Ne-au pregătit deja butoaie pline de bere, au încălzit apa din piscină, iar pe când ajungem, ne-au promis că o să sfârâie deja grătarele. Abia așteptăm!

Voi sunteți parte din povestea noastră

Chiar dacă acum este despre noi, știm că nimic nu ar fi fost posibil fără cei care și-au dat seama că nimic nu poate să iasă bine dacă nu există un strop de magie. Cu această ocazie vrem să vă mulțumim și să ne arătăm recunoștința pentru încrederea pe care ne-ați oferit-o până acum. Vrem, totuși, să vă spunem că ăsta a fost doar începutul și încă nu ați văzut nimic din tot ce putem face. Peste încă 6 ani, numele nostru o să răsune în urechile tuturor, dar până atunci mai e și știm că o să mai trecem prin multe împreună.

Dacă e prima dată când auzi de noi și vrei să ne cunoști mai bine, te invităm pe cel mai magic website pe care l-ai văzut până acum, unde poți să ne cunoști pe fiecare în parte. Gata cu vorbăria, am pus șaua pe dragoni și plecăm să sărbătorim!

P.S. Nu am scos dragonii din peșteră ca să ne lăudăm că îi avem, dar e mai ieftin să îi hrănim pe înaripați decât să plătim benzina până la Avrig.