Agenția de Web Design și Marketing a lui Moș Craciun

"Ho Ho Ho" sau "Abracadabra"! Ai auzit bine, am combinat magia Crăciunului cu puțină magie de Web Design și Marketing. Noi, magicienii am avut onoarea să îl întâlnim pe Moș Craciun și să îl putem ajuta în misiunea lui epică!

Nu numai că a venit Moș Crăciun pe horn-ul Magic 5, dar pe lângă prăjituri și lapte, i-am făurit și un website epic demn de o astfel de legendă. Așadar, hai să îți arătăm cum l-am digitalizat pe Moș Crăciun în online. 

Web Design - Inchiriaza-l pe Mos Craciun

Acum că Moșul s-a digitalizat, el poate să fie mai aproape de toți copiii cuminți care îi scriu scrisori.
Noi ne bucurăm că am făcut parte din echipa de spiriduși ai Moșului și că l-am putut ajuta să răspândească Magia Crăciunului și în mediul online.

Încă de la lansarea noului website a lui Moș Crăciun, am făcut demersurile necesare să îndeplinim misiunea noastră, de magicieni.

Iată cum Moș Crăciun începe să se aproprie de obiectivul lui, îndeplinirea misiunii epice din fiecare an.

Întretimp... în bârlogul magicienilor din Brașov

Cu toții îl iubim, stimăm și respectăm pe Moș Crăciun, nu fac excepție nici magicienii noștri în Marketing, din Brașov. Îndată ce au auzit de misiunea Moșului din mediul online, au pus la cale un plan pentru a-l ajuta pe Bătrânul Crăciun să ajungă la ai lui dragi copii cuminți.

Fără mult stat pe gânduri, au decis sa îl ajute pe Moșu' să ajungă viral pe cea mai în vogă platformă și anume TikTok. Bătrânul Crăciun și-a dorit mereu să folosească TikTok ca să poată vorbii cu dragii lui, dar la cât de multe are pe cap, cum să aibă timp? Renii nu se hrănesc singuri și nici cadourile nu se împachetează ca prin minune. Prin urmare, Moșul a decis să ne încredințeze nouă, magicienilor, contul lui de TikTok, atunci când acesta avea doar 2.500 de urmăritori.

Zis și făcut, "Hocus Pocus" ca la carte și acum al nostru drag Moș Crăciun, a reușit să ajungă viral pe Tiktok, având 119.600 de urmăritori pe platformă.

@magic5.ro Suntem oficiali. Agenția OFICIALĂ de #webdesign și #marketing a lui Moș Crăciun. #magic5 ♬ Jingle Bells Instrumental - 0864ecdcdfff4456bc54a0163119d730.png

Și acum surpriză! Noi, tradițional NU facem nici campanii de reduceri și nici nu dăm discount-uri aiurea. Având însă în vedere că TU ai fost un copil cuminte și ai citit tot articolul de mai sus de ai ajuns acum să citești asta, ți-am pregătit un cadou fain de tot. Ai condiții mai speciale ca forțele președintelui și mai flexibile ca salturile lui Nadia Comăneci pentru a contracta orice serviciu de web design, marketing, SEO, copywriting sau Software devlopment. Condițiile acestea sunt valabile doar până în data de 23 Decembrie 2022. Ca să beneficiezi de ele, trebuie să îi suni pe oricare dintre colegii noștri la numerele afișate mai jos și să începi conversația cu : "EU CRED ÎN MOȘ CRĂCIUN!"
Dacă nu ai timp de telefoane (că na, știm cât de complicate sunt vremurile), ne poți trimite email la hey@mg5.ro cu același mesaj și două trei cuvinte despre proiectul tău și te contactăm noi.
Sărbători fericite!
Andu - 0729 72 72 32 - orice ține de Magic 5
Andrei - 0724 72 72 32 - web design
Paul - 0799 72 72 32 - marketing și copywriting