Fă-ți un website: Ghidul Tău pentru a Găsi Partenerul Perfect în Crearea de Site-uri

Dacă plănuiești să deții în viitorul apropiat un website, dar nu ai abilitățile necesare pentru a-l crea singur, nu-ți face griji! Poți să angajezi un web designer care să te ajute să-ți transformi visul în realitate.

Cu toate acestea, alegerea unui web designer potrivit sau a unei agenții pentru proiectul tău este o decizie ce necesită un mic proces de cercetare de la tine.

De ce?

Pentru că aceștia vor fi responsabili să îți transforme în realitate viziunea ta, iar din acest motiv este foarte important ca persoanele pe care le vei angaja să fie „pe aceeași lungime de undă” cu tine. Până la urmă ce relație poate funcționa corespunzător dacă partnenerii nu se pot înțelege?

Cum noi ne ocupăm și cu dezvoltarea de site-uri web, ne-am decis să îți punem la dispoziție câteva secrete din industrie! Așadar, rămâi cu noi în continuare pentru a afla care sunt aspectele de care trebuie să ții cont pentru a alege partenerul ideal care să-ți creeze site-ul!

  • Stabilește-ți viziunea!

Orice călătorie reușită trebuie să fie „vizualizată” înainte, iar construirea unui site web nu face excepție de la regulă.

Înainte de a începe căutarea partenerului ideal, ia-ți puțin timp să-ți clarifici viziunea și să îți stabilești obiectivele.

Ce mesaj vrei să transmiți? Cui te adresezi? Ce acțiuni vrei să inspire vizitatorilor tăi? Cu un plan bine stabilit vei cuceri mediul digital cu un singur click!

  • Găsește-ți persoana ta!

Și nu, nu într-un sens romatic!

Este timpul să pășești în această groapă fără de sfârșit a internetului și să începi să îți cauți persoana cu care vei colabora pentru proiectul tău!

Dar cum găsești firma potrivită într-atâtea opțiuni? Începe prin a răsfoi portofoliile firmelor, uită-te la site-urile pe care le-au creat și vezi dacă te fac să strigi în gura mare „WOW! Vreau să colaborez cu această agenție!” înainte de a lua o decizie.

Prima impresie contează, așa că asigură-te că stilul și estetica agenției se potrivesc cu viziunea ta.

Nu uita să arunci o privire asupra recenziilor clienților care au apelat la serviciile agenției respective pentru a obține o perspectivă mai amplă asupra abilităților și profesionalismului web designerilor care lucrează acolo.

  • Află povestea din spatele ecranului

Un parteneriat reușit se bazează pe comunicare și înțelegere. După ce ai făcut o listă scurtă cu parteneri potențiali care ți-au atras atenția, este timpul să le afli povestea din spatele ecranului.

Programează o întâlnire cu aceștia sau o discuție telefonică și spune-le mai multe despre proiectul tău. Încurajează-i să-ți ofere idei și soluții. Ține cont de faptul că partenerul ideal va fi cel care îți va înțelege și susține visurile!

  • Bugetul.

Cât ești dispus să le oferi? Înainte de a-ți forma așteptări mari, trebuie să îți verifici portofelul. Bate vântul sau e greu de la atâta „valoare”? Încearcă să negociezi și să stabilești un buget realist pentru crearea site-ului tău și asigură-te că în conformitate cu nevoile tale și aspirațiile tale profesionale.

Fii transparent cu privire la așteptările tale și asigură-te că bugetul este clar înțeles de ambele părți. De asemenea, discutați despre termenii proiectului și asigură-te că sunteți de acord cu data-limită propusă.

  • Suport și mentenanță:

Asigură-te că partenerul tău este dispus să îți ofere servicii de suport și mentenanță după finalizarea proiectului. Un website poate întâmpina probleme tehnice sau necesita actualizări constant.  Drept urmare, este indicat să stabilești cu partenerii tău care este disponibilitatea lor după finalizarea website-ului și cum îi poți contacta în caz că ai mici probleme cu acesta!

De asemenea, poți întreba și despre tarifele pe care le percep de regulă pentru astfel de solicitări!

Într-un final, la fel ca și în relațiile din viața de zi cu zi, și cea cu firma de web design pe care o alegi trebuie să fie „pe aceeași lungime de undă”! Așadar, nu te grăbi ca „fata la măritat” și documentează-te corespunzător pentru a te bucura de website-ul visurilor tale!

Iar dacă îți plac persoanele cu simțul umorului și cu un simț al creativității puternic dezvoltat, atunci te invităm se verifici portofoliul nostru, chiar de aici!

Și dacă tot ai ajuns până aici, dă-ne și nu telefon să vorbim despre proiectul tău! Contactează-ne chiar de aici!