Când magia întâlnește tehnologia

Suntem convinși că, dacă ai o afacere, scopul tău este să oferi cele mai bune bunuri și servicii clienților tăi. Dar ei știu asta? Te-ai întrebat vreodată cum e perceput businessul tău din exterior și ce părere au oamenii despre el? De ce să cumpere de la tine când pot să cumpere de la alții?

Dacă nu ți-ai pus întrebările astea până acum, ar cam fi cazul, cu toate că pare complicat și poate nici nu știi de unde să începi. Când te concentrezi să iasă cât mai bine ce ai tu de făcut, nu mai ai timp să te și lauzi cu asta. Ei bine, exact pentru asta suntem noi aici. Dar cine suntem noi?

Știi că atunci când vrei să ascunzi ceva, cel mai bine e să îl pui la vedere? Exact după principiul ăsta ne-am ghidat atunci când am ales să ne numim Magic5. După secole în care am ales să facem marketing din umbră pentru curțile regale și marile imperii, am decis să îi ajutăm și pe cei care au nevoie de promovare în mediul online. Din păcate, oamenii nu mai apreciază bannerele agățate pe cozile dragonilor. Mai nou, toată lumea stă cu capul în telefon și nu îi mai bagă nimeni în seamă pe giganții înaripați...

Nu te-ai întrebat niciodată cum de a ajuns Ștefan al III-lea să fie cunoscut sub numele de Ștefan „cel Mare”? La înălțimea lui de un metru și un șnițel, cred că îți imaginezi cât de grea a fost campania aia de promovare... Dar el nu a vrut să rămână al treilea în cărțile de istorie, așa că am scos-o la capăt într-un final. Măcar el ne-a apreciat efortul, nu ca Vlad, care a vrut să ne dea Țeapă când i-am dus factura... Mă rog, asta e o poveste pentru un alt articol.

Acum, lucrurile nu mai sunt atât de dificile, mai ales la experiența noastră atât de vastă. Având un background în ale magiei și cunoștințe în tot ce ține de Web design și Social Media, echipa Magic 5 și-a concentrat atenția spre oamenii simpli, cu afaceri cinstite, care vor să aducă un plus de valoare în societate.

Ne dorim să promovăm exact ideea pe care o ai tu, să scoatem în evidență ce te diferențiază de restul, fără să apelăm la „Ofertă limitată!!!” (când stocul e full) sau alte bălării din astea superficiale. Cred că ai văzut ca e plin internetul de așa ceva... Dar nu suntem aici să ne plângem de cum o fac alții, ci să îți arătăm că se poate și într-un mod etic, fără ca produsul tău să trebuiască să stea în decolteul vreunei prințese pentru a avea succes.

Știm că vrei și tu un strop de magie în afacerea ta și că deja te gândești să colaborezi cu noi, dar din păcate există un fel de GDPR și în domeniul magiei, care ne interzice prin lege să te contactăm prin telepatie. Deci, dacă vrei ca businessul tău să nu rămână „al treilea”, ci să devină cunoscut ca „cel Mare”, am pus pe site butonul ăla de „Hai să vorbim”. În felul asta, evităm să apărem în capul tău în vreun moment nepotrivit. Oricum, am văzut deja destule...