Studiu de caz Stomatolog Dr Bodnariuc

Cabinet Stomatologie București - Smile and Aesthetic Creators Dr Bodnariuc

Vizita la medicul stomatolog este o experiență obligatorie dacă ne dorim să avem un zâmbet perfect. Însă, datorită programului încărcat, oamenii tind să amâne vizitele periodice la medicul de zâmbete.

Cei de la clinica Smile and Aesthetic Creators Dr Bodnariuc și-au dorit un site prin care să inspire încredere și să convingă oamenii că frumusețea lor trebuie exprimată în fiecare zi printr-un zâmbet larg. Totodată, specialiștii acestei clinici și-au dorit să faciliteze procesul de programare și să ofere pacienților toate informațiile de care au nevoie.

Zis și făcut! Echipa Magic 5 a reconstruit site-ul clincii Smile and Aesthetic Creators Dr Bodnariuc, noua variantă a acestuia fiind mai atractivă și mult mai ușor de folosit. În plus, noul website permite persoanelor care își doresc să facă o vizită medicului stomatolog, să se programeze mult mai simplu.

Noul site dezvoltat de Magic 5 este mai rapid la încărcare și beneficiază de un design unic care se potrivește domeniului lor de activitate. În prezent, personalul clinicii poate distribui mai ușor informații referitoare la serviciile și tarifele oferite de aceștia, iar noul website custom se bucură de cele mai bune rezultate din punct de vedere al motoarelor de căutare.

Dacă ești curios să vezi site-ul pe care l-am construit sau dacă ai decis că a venit timpul să îți faci curaj să mergi la stomatolog, o poți face accesând următorul link: Cabinet Stomatologie Bucuresti - Dr. Bodnariuc