Design colantare dubă

Sau cum l-am ajutat pe prietenul nostru de la Stone Guru să aibă o imagine fizică care să te facă să pui mâna repede pe telefon.

Povestea lui Stone Guru (#StoneGuru #ForTheLoveOfStone) nu este una necunoscută dacă ai mai interacționat cu noi. Mihai este prietenul nostru de foarte mult timp și în același timp Stone Guru este clientul nostru de peste 5 ani. Am dezvoltat pentru el mai mult de 5 website-uri custom, ne ocupăm de social media, editare video, Google Ads, SEO și cam de tot ceea ce ține de imaginea Stone Guru atât în online cât și în offline.

Ne place că facem asta și mai ales ne place să facem asta. Stone Guru înseamnă pentru Magic 5 nu doar un client ci e ca și cum am avea un al doilea business.

Acum vreo două luni Mihai ne-a rugat să îl ajutăm cu un design pentru noua lui dubă cu care cutreier ă Londra în lung și în lat la job-urile pe care le face. Evident că am zis că ne băgăm însă l-am rugat să ne lase să facem ce avem noi chef să facem și el a răspuns afirmativ deoarece știe că atunci când nu avem limitări, nu avem nici limite.
Procesul de design a început prin a desena de mână, pe coli multe de hârtie diverse forme și orientări ale scrisurilor.  După ce am stabilit cum ar arăta "analog", am trecut la vectorizare și desenarea efectivă a elementelor într-un soft specializat. Când am fost fericiți cu rezultatul final, am transmis mai departe firmei din Anglia care s-a ocupat de implementare.

Rezultatul final îl vezi mai jos și noi suntem mai mult decât fericiți pentru ceea ce a ieșit. La acest proiect Marius a fost capul răutăților și a făcut primele schițe de mână plus a ținut legătura în permanență cu Mihai și cei din Anglia care s-au ocupat de implementare în timp ce Cosmin și-a pus la contribuție toată priceperea digitală pentru a realiza din niște schițe - opera asta de artă.

De la început și până la final, uite cum a decurs procesul:

Primele schițe analog și digital

colantare duba la nivel de proiect pe laptop

 

Alte variante digitale

achita digitala duba stone guru

Am decis că așa rămâne

DESIGN DUBA STONE GURU LA NIVEL DE SCHITA

Așa arată la final

Duba stone guru Final

Design duba spate

Duba sguru final

 

Asta postează pe Instagram cei care au realizat printul și montajul.

Stone Guru final Instagram

 

La finalul zilei avem un client și prieten fericit căruia îi mulțumim că ne-a lăsat să ne facem iarăși de cap.